22 Promotions


Raadhuisplein 41 5121 JZ Rijen
0161 228933 Klik om te bellen

Over 22 Promotions

Reclamebureau 22 Promotions

Bent u op zoek naar een frisse huisstijl? Of wilt u een website waar u trots op kunt zijn? Dan bent u bij Reclamebureau 22 Promotions aan het juiste adres. Wij zijn een energiek en enthousiast reclamebureau. Wij leveren alles wat u nodig heeft op het gebied van reclame en internet, van hip tot traditioneel, van flitsend tot rustgevend.

Behoefte aan vernieuwing?

Heeft u bedrijf een vernieuwende frisse look nodig ,dan zit u goed bij ons!

Reclamebureau 22 Promotions is een jong, fris, en creatief full-service reclamebureau gevestigd in Rijen.

We mogen dan wel klein zijn, maar dat wil niet zeggen dat we niet tot grote hoogte kunnen stijgen. 22 Promotions bouwt graag mee aan uw product, merk en/of identiteit.

Door goed te luisteren en actief mee te denken krijgt u mooi, resultaatgericht werk van ons.

Recalmebureau 22 Promotions richt zich op verschillende facetten van reclame uitingen, zowel online als offline marketing en communicatie: van het ontwerpen van een passende huistyl tot en met het bouwen en beheren van uw website. Wij maken reclame in de breedste zin van het woord.

Recalmebureau 22 Promotions heeft een netwerk van goede freelancers en bedrijven. Wij houden van korte lijnen met een snelle terugkoppeling in duidelijke taal.

Kijkt u gerust eens rond op onze website om zo meer over onze werkwijze te weten te komen. Als dat wat u ziet bevalt, neem dan contact met ons op zodat we snel persoonlijk kennis met u kunnen maken.

Bij visie denken wij aan:

Vernieuwend, functioneel, klantvriendelijk, kwaliteit, creatief, jong, dynamisch, eerlijk, doortastend, oplossingen, grafisch, verantwoord, design, mooi, verrassend, overtuigend, onderlegd, goede positionering, efficiënt, kwaliteit, onderscheidend, juiste aanpak, service en grenzeloos.
Een juist gekozen beeld zegt meer dan duizend woorden.

Reclamebureau 22 Promotions streeft telkens naar één doel: Het creëren van een topproduct in design en kwaliteit, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Wij streven ernaar onze klanten op positieve wijze te verrassen met unieke ontwerpen en het creëren van creatieve oplossingen.

Voor ons betekent dit:
Succes komt niet vanzelf, succes moet je creëren.

Wat doen wij?

Reclamebureau 22 Promotions is een modern full service reclamebureau. Wij bieden onze klanten verschillende diensten die nodig zijn om uitingen op het internet en via conventionele media gestalte te kunnen geven:

logo-ontwerp, huisstijl-ontwerp, flyers, brochures, posters, brochure, advertenties, direct mail, website design, website programmeren, website optimalisatie, website beheer, website hosting, monteren van films, animeren van films en het opmaken en versturen van nieuwsbrieven.

Wij bieden u naast individuele diensten ook een totaalpakket van reclame- en internetdiensten, om uw zorgen volledig uit handen te nemen: van het vervaardigen van een professionele website of huisstijl tot hosting van uw website.

Deze diensten voor professionele uitingen van uw bedrijf gaan hand in hand met een snelle en klantvriendelijke dienstverlening van onze kant, een deskundig advies, veiligheid, betrouwbaarheid en een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen

We gaan met u in gesprek en geven eerlijk en kritisch onze visie. Er wordt gekeken naar de markt, de doelgroep, de concurrenten en hoe we uw bedrijf of product daarin kunnen onderscheiden.
Grafisch en creatief zullen wij van concept tot realisatie tot het uiterste gaan.
Onze werkwijze is helder en transparant, om zo te verkomen dat u voor verrassingen staat.

Het idee is leidend en wordt daarna ingevuld met de middelen.

Onze eerste afspraak is altijd vrijblijvend en gratis. Gedurende dit gesprek bekijken we samen met u welke van onze diensten nuttig voor uw bedrijf kunnen zijn, en op welke manier deze toegepast kunnen worden.

Naar aanleiding van het eerste gesprek wordt er een kort plan van aanpak geschreven, gekoppeld aan een offerte.

Diensten

Reclamebureau 22 Promotions is het veelzijdige reclamebureau waar u voor vrijwel alles op het gebied van reclame terecht kunt.

Wij kunnen u van dienst zijn met een variëteit aan diensten en producten om juist uw bedrijf, product of dienst aan de man te brengen. Van het traditionele print- en drukwerk tot de nieuwe multimedia en het internet. Niets is ons vreemd en dit ziet u terug in de vele mogelijkheden die wij bieden.

Internet & multimedia

Wij ontwerpen voor u een website die geheel bij uw huisstijl en bedrijf past, plaatsen hem online en zorgen ervoor dat hij een zo hoog mogelijk positie inneemt in de Google zoekresultatenlijst. Voor een laag maandbedrag kunnen wij uw website 7 dagen per week onderhouden, indien u daar zelf de kennis of tijd niet voor heeft.

De volgende facetten op internet gebied komen bij reclamebureau 22 Promotions aan bod:

Ontwerp en realisatie website
Realisatie HTML en CSS
Onderhoud van uw website
Flash website's (animatie)
Google optimailsatie
Webhosting
CMS

Ondanks de steeds verdergaande technische ontwikkelingen op het gebied van internet, blijft ook de gedrukte media een belangrijk middel waarmee u uw organisatie naar de buitenwereld kunt profileren.
Daarbij is het zo dat beide methoden elkaar steeds meer ondersteunen en versterken.
Waar het gaat om de gedrukte media kijken wij naar een passende inhoud in combinatie met een aantrekkelijk en geschikt ontwerp.

De volgende facetten van grafische vormgeving komen bij reclamebureau 22 promotions aan bod:

Logo-ontwerp
Huisstijl-ontwerp
Flyers en posters
Folders en brochures
DTP opmaak
Internet vormgeving
Promotiemateriaal
Verpakkingen

Animatie & video

In veel gevallen kunnen animaties of video’s een goede uitbreiding zijn van uw website. Met de juiste techniek kan het van toegevoegde waarde zijn om film, muziek of animaties te integreren binnen uw site. Wij hechten hierbij veel waarde aan een gestroomlijnde website: geen onnodige intro’s en lange laadtijden, maar een optimale integratie die past bij de doelstellingen van uw website.

Reclamebureau 22 Promotions biedt u de volgende mogelijkheden:

Bewegend beeld
Aansprekende animaties
Commerciële aandachttrekkers (banners)
Filmmontage
Complete websites met ‘Adobe Flash’

Wil je meer weten over Reclamebureau 22 Promotions in rijen neem dan gerust een kijkje op onze website.

Contactgegevens Reclamebureau 22 Promotions

Bezoekersadres
Reclamebureau 22 Promotions
Raadhuisplein 41
5121 JZ Rijen

Tel: 0161 228933
Fax: 0161 228930

22 Promotions in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Strategisch advies

Media

Interactief
Internet
Print
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

22 Promotions


Raadhuisplein 41 5121 JZ Rijen
0161 228933 Klik om te bellen