2DSign


de Mossel 7 1723 HZ Noord-Scharwoude

Over 2DSign

Je wilt, nee móet  herkenbaar zijn. Daarom is een goede huisstijl essentieel.  2DSign zorgt daarvoor. De sterke punten van jouw bedrijf zetten wij om in een krachtig grafisch ontwerp.

2DSign werkt aan de promotie van jouw merk. Het is belangrijk om daarbij voor een duidelijk eigen huisstijl te kiezen. Hiermee communiceer je de kernwaarden van je bedrijf, zorg je voor herkenning en onderscheid je jezelf van je concurrenten. 

Een herkenbare huisstijl is als een halve advertentie. Jouw klanten weten meteen dat jij met nieuws, een aanbieding of een dienst komt. Jij hoeft niet telkens uit te leggen wat je bedrijf doet of waar je bedrijf voor staat. Dit levert in de toekomst veel besparingen op in je reclamebudget.

De sterke punten van jouw bedrijf zetten wij om in een krachtig visueel ontwerp. Maar eerst gaan we op de stoel van jouw klant zitten. Hoe kijkt die tegen jouw bedrijf aan? Wat vindt hij sterk aan jouw product? Wat kan beter?

____________________________

Al sinds eind jaren 80 zijn wij, Jeroen van Dijk en Elize Ignacio, werkzaam als grafisch vormgever. Los van elkaar konden we na onze opleiding bij gerenommeerde bedrijven aan de slag. Daar hebben we de kneepjes van het vak geleerd en veel kennis en ervaring opgedaan.

Op een zonnige zaterdagmiddag in oktober in 1997, onder het genot van een borrel, ontstond het idee om samen een bedrijf op te zetten. We wisselden ideeën uit, vormden een plan en startten 2DSign.

_________________________

  • grafisch ontwerp
  • website
  • logo
  • huisstijl
  • fotografie
  • tekst schrijven
  • concept

_________________________

www.2dsign.nl
0226-341100
jeroen@2dsign.nl

Foto's

2DSign in het kort

Diensten

Branding
Campagne
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Radio reclame
TV Reclame
Verpakkingsontwerp

Media

Audio
Fotografie
Internet
Print
Social Media
Video
Webdesign

Artikelen

Waarom een goede huisstijl jou meer klanten oplevert

De kwaliteitsverschillen tussen producten en diensten zijn aan het vervagen. Dat geldt ook voor de producten en diensten die jij levert. Door deze verandering wordt het imago van jouw bedrijf steeds belangrijker....

Onze locatie

2DSign


de Mossel 7 1723 HZ Noord-Scharwoude