ABC MEDIA


Plataan 36 5682 GM Best
+31614423299 Klik om te bellen

Over ABC MEDIA

Specialist in Buitenreclame:
Out of Home Media, zoals: stadsbusreclame op openbaar vervoer, abri-posters in bushokjes, billboards, mupi's, driehoeksborden, citydisplays, sandwichborden en A0-borden voor aankondigingen en evenementen. Ook TV en radio commercials, videoscreens, drukwerk en print-advertenties.

www.abcmedia.nl info@abcmedia.nl Bel: 06-14423299

Uw mediacampagne zorgt voor meer store traffic, omzetstijging en naamsbekendheid
Voor effectieve reclame- en mediacampagnes in regio Eindhoven schakelen ondernemers al vele jaren ABC Media Eindhoven in. We zijn daarbij specialist in buitenreclame, zoals abri’s, driehoeksborden, billboards en busreclame. Ook vanuit de rest van Nederland vinden steeds meer ondernemers hun weg naar het creatieve en deskundige ABC-team. ABC staat voor Advertising, Branding en Creation. Dat zijn de disciplines waarin wij sterk zijn. Binnen die disciplines ondersteunen wij onze klanten met expertise en instrumenten voor krachtige advertentie- en promotiecampagnes, zowel online als offline. Dit zorgt voor een doeltreffende communicatiestrategie. Wij zijn actief in elke vorm van binnen- en buitenreclame en hanteren aantrekkelijke tarieven voor ons media-aanbod.


De kracht en voordelen van ons media-aanbod
Naast naamsbekendheid kunnen wij door persoonlijk, objectief en deskundig media-advies uw merknaam krachtig positioneren voor elk reclamebudget. Daarnaast hebben wij alle advertentie- en reclamemiddelen onder één dak, waardoor wij alles van a tot z kunnen regelen. Of het nu gaat om offline of online campagnes, dat maakt niet uit. Van een creatief idee tot de evaluatie van uw advertentiecampagne, wij zullen iedere stap met u doornemen. Zo gaan we samen een effectieve, kostenbesparende en transparante samenwerking aan. Voorbeelden van campagnes voor buitenreclame zijn:

Reclamemasten
Busreclame
Airportreclame
Start vandaag nog met uw campagne
Ook voor uw onderneming staat het ABC-team in de startblokken. Benieuwd wat ABC Media met hun media-aanbod voor u kan doen? Vraag ons naar ons persoonlijk, objectief en deskundig media-advies. Wij houden van effectief, kostenbesparend en transparant werk en zullen dit dan ook aan u leveren. Maak vandaag nog uw afspraak en wij zullen ervoor zorgen dat de koffie klaar staat.


Wij halen het maximale rendement uit uw mediainzet!

ABC MEDIA - Specialist in Outdoor Media

Foto's

City displays

ABC MEDIA in het kort

Diensten

Belettering
Bioscoopreclame
Buitenreclame
Campagne
Communicatie advies
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen
Marketing advies
Marketing advies
Radio reclame
Standbouw & Events
Strategisch advies
Strategisch advies
TV Reclame

Media

Audio
Audio
Fotografie
Interactief
Interactief
Internet
Internet
Print
Print
Social Media
Video
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

ABC MEDIA


Plataan 36 5682 GM Best
+31614423299 Klik om te bellen