Anke van Horne studio


Tesselmansgoed 13 5993 HX Maasbree
077-4650695 / 06-19606369 Klik om te bellen

Over Anke van Horne studio

Ik ben Anke van Horne, grafisch ontwerper en illustrator in hart en nieren. Creëren is mijn tweede natuur. Als kind was ik altijd aan het knutselen en tekenen, later volgde ik een creatieve opleiding en werkte ik als ontwerper voor diverse bedrijven in de mode- en reclamebranche. Sinds juli 2009 werk ik vanuit mijn eigen studio. Ik geloof dat ieder mens creatief geboren wordt, het is echter de uitdaging om ook creatief te blijven.

Ontwerp
Als grafisch ontwerper vertaal ik jouw ideeën, ambities en drijfveren naar authentieke, originele en doeltreffende visuele communicatie. Samen creëren met de opdrachtgever is hierbij altijd het uitgangspunt. Een inspirerend beeld bij een inspirerend verhaal.

Illustratie
Vanuit de persoonlijke behoefte om meer met mijn handen te werken ben ik gaan illustreren. Lekker kliederen met verf, inkt, krijt en potloden, ik hou ervan! Een illustratie hoeft niet realistisch te zijn, juist het perfecte imperfecte plaatje, daar word ik blij van!

Creatie
Creativiteit is veel meer dan knutselen of tekenen. Het is nieuwe mogelijkheden creëren, zaken positief bekijken, kansen zien, verbinden en samenwerken. Vanuit deze gedachte faciliteer ik creatiesessies en geef ik workshops creatief denken bij bedrijven en organisaties.

Anke van Horne studio in het kort

Diensten

Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen

Media

Print
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Anke van Horne studio


Tesselmansgoed 13 5993 HX Maasbree
077-4650695 / 06-19606369 Klik om te bellen