sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over reclame

Verbeter uw webervaring met een moderne browser

De webdesign wereld gaat snel vooruit. Nieuwe technieken bieden zich bijna dagelijks aan waardoor je een website net weer even dat beetje mooier, sneller of gebruiksvriendelijker kunt maken. Zaak is alleen wel dat het ondersteund wordt door de browser die de bezoeker gebruikt. Helaas wil het hier nog wel eens mis gaan. Dus welke browser kun je nu het beste gebruiken voor een complete webervaring?

Lees meer >>

Op 11 juli 2011

Meer business met een businessprofiel

Het businessprofiel speelt een belangrijke rol bij het goed in de markt zetten van uw producten en diensten. In het businessprofiel wordt kort en bondig beschreven wat uw onderneming doet, voor wie, welke producten en diensten u aanbied en welke meerwaarde uw bedrijf hiermee creƫert. Een goed geschreven businessprofiel maakt de geloofwaardigheid, authenticiteit en inzicht van uw bedrijf duidelijk ...

Lees meer >>

Op 29 januari 2011

Kortetermijnplanning maakt je succesvoller

In ondernemersplannen worden vaak langetermijndoelen gesteld, die vervolgens niet worden uitgevoerd. Een kwartaalplanning maakt je wendbaarder en je realiseert sneller je doelen. Leer in 4 stappen een kwartaalplanning maken.

Lees meer >>

Op 15 oktober 2010

Briefing voor opdrachtgevers - Tekstnet

Wilt u een tekst laten schrijven door een tekstschrijver? Dan is een goede briefing cruciaal. Hierin maakt u met de tekstschrijver afspraken over zowel de tekst zelf als de totstandkoming ervan. Zodat u allebei precies weet wat u van elkaar kunt verwachten.

Lees meer >>

Op 18 september 2010

Zaken doen met een Tekstbureau of een Tekstschrijver - Waar kunt u op letten?

htergrond Tekstschrijvers schrijven veel verschillende soorten teksten. Het beroep van tekstschrijver is voor iedereen vrij en derhalve niet wettelijk beschermd. Dat wil zeggen dat iedereen zich op de markt mag presenteren als tekstschrijver. Wie een aardige tekst denkt te kunnen schrijven kan zich vestigen als zelfstandig tekstschrijver en zijn of haar naam vermelden in bijvoorbeeld de Gouden ...

Lees meer >>

Op 1 juli 2010