sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikel afbeelding

Let's Stick Together

Creëren

Kleine, grote of bruisende ideeën vertalen ze graag naar een boodschap of oplossing met plakkracht. Vanzelfsprekend bieden ze hiervoor het grootste assortiment stickers. Van muurstickers tot autostickers, van vinylstickers tot machinestickers .De eigenzinnige werkwijze geeft een prima impressie meer dan de 1001 mogelijkheden die ze in huis hebben. Meer dan vanzelfklevend voor elk idee, doe er wat mee!

Produceren

Alle stickers produceerd men in eigen huis. Klein of groot, standaard of maatwerk: voor elk idee realiseren ze een krachtige oplossing. De combinatie van innovatieve, digitale technieken én hoogwaardige apparatuur zorgt voor een eindresultaat met kleefkracht. En uiteraard kunt je rekenen op vakmanschap: jarenlange ervaring en specialistische kennis in het produceren van stickers.

Realiseren

Alle eigen signmedewerkers hebben de techniek van stickers plakken in de vingers. Grote of bijzondere oppervlaktes zijn geen probleem. Ze hebben ruime ervaring in het monteren, plakken, belijmen en verlijmen. Ook voor het wrappen van bedrijfsauto’s draaien ze de handen niet om. Het eindresultaat moet er net zo strak en rimpelloos uitzien als op papier of het beeldscherm.

Samen werken aan een idee en dat omzetten tot een unieke uiting op elk materiaal is altijd een uitdaging die ze niet uit de weg gaan.

Let's Stick Together.

Op March 6, 2019