As you were


van den Havestraat 6a 6521 JS Nijmegen
+31 24 202 2852 Klik om te bellen

Over As you were

Noem ons een studio, een collectief, of een bureau. Het dondert niet.

Daar gaat het namelijk niet om. Uiteindelijk zijn we gewoon een club mensen met individuele specialiteiten, en dezelfde instelling en denkwijze. Daarom werken we ook graag samen. En met iedereen die daarbij past. Want alleen als je fijn samen kunt werken helpen we elkaar verder.

Dus, heb jij jouw verhaal nog niet helemaal duidelijk en wil je aan de slag met branding? Of heb je hulp nodig met jouw marketing, om dat verhaal te vertellen? Daar kunnen we je samen verder in helpen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen, of kijk eens hoe we anderen verder hielpen.

Marketing & communicatie
Marketing en communicatie is tweerichtingsverkeer. Een dialoog. Dat gaat niet alleen om zenden, maar vooral ook om luisteren.
Voor ons is dat ook meteen het uitgangspunt van een fijne samenwerking. We kunnen je helpen met een website, nieuwe huisstijl, social media of fotografie, maar daar hebben we jou voor nodig.

Jij kent jouw organisatie het best. Je bent bekend met je doelgroep en hebt kennis van alle processen binnen je bedrijf. Je ziet kansen in de markt of loopt tegen onverwachte problemen aan. Wij helpen je graag deze kansen te grijpen en deze problemen op te lossen.

Nog niet overtuigd? Kijk eens rond in ons portfolio en ontdek onze projecten. De Nijmeegse Bierfeesten,Restaurant de Nieuwe winkel en Kameleon Nijmegen gingen je al voor. 

As you were in het kort

Diensten

Buitenreclame
Campagne
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Radio reclame
Strategisch advies
Verpakkingsontwerp

Media

Audio
Fotografie
Print
Social Media
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

As you were


van den Havestraat 6a 6521 JS Nijmegen
+31 24 202 2852 Klik om te bellen