sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hoefboomgaard 20
    6227 ER Maastricht
  • 0622003810

Tognology DS bv

Tognology levert diensten op het gebied van Data Driven Marketing voor B2B bedrijven binnen het MKB(+) in Limburg en Noord-Brabant.

Leads binnenhalen op de automatische piloot?
Het kan met Data Driven Marketing. Als bedrijf kun je eigenlijk niet meer zonder. Vind jij het ook tijd worden voor een professionele aanpak in het binnenhalen van nieuwe klanten? Ik kan je daarbij helpen. Met het bedenken, uitwerken én uitvoeren van een slimme online strategie op basis van data.

HOE DAN?
Het werkt in grote lijnen zo: eerst haal ik met een uitgekiende advertentiestrategie relevante bezoekers naar je website. Hoewel een websitebezoeker anoniem is, kan ik met nieuwe technologie wél achterhalen vanuit welk bedrijf hij komt en wat zijn interesses zijn. Vervolgens zet ik Funnelmarketing-techniek in om ook zijn persoonlijke identiteit te achterhalen. Die data gebruiken we om je bezoeker steeds verder op te warmen, om hem vervolgens om te zetten naar nieuwe klant.

? méér rendement uit je advertentiebudget
? de juiste bezoekers naar je website
? websitebezoekers niet langer anoniem
? bezoekers worden klanten

De oplossing is volledig AVG proof. Zo halen we jouw websitebezoekers stap voor stap uit hun anonimiteit. Op basis van de eerste klantprofielen zoeken we look-alikes en begint het proces opnieuw. Maar dan op de automatische piloot.

IK LEER HET JULLIE
In het hele proces begeleid ik je intensief, vanaf ons eerste gesprek tot en met de implementatie. We maken samen de optimale set-up voor jouw bedrijf. Ik train je medewerkers, waardoor je bedrijf daarna zélf in staat is om maximaal resultaat te halen uit Data Driven Marketing.

Natuurlijk kan ik nog veel meer vertellen over mijn aanpak. Als je interesse hebt, geef ik je graag een demo.

BEN JE AL BENIEUWD?
Mail me op ton@tognology.com of stuur een bericht op WhatsApp 06-22003810. Ik kan je verzekeren dat Data Driven Marketing ook voor jouw bedrijf veel mogelijkheden biedt. Ik help je graag op weg met het opzetten van een online acquisitie strategie.

Website
https://tognology.comTognology DS bv in het kort

Bedrijfsgrootte:

Klein (tot 10 medewerkers)

Media

  • Data Driven Marketing
  • Internet
  • Social Media

Diensten

  • Marketing advies
  • SEO
  • Strategisch advies