Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Hoofdstraat 31
  9244 CL Beetsterzwaag
 • 085 79 20 150

BrandDogsCommuniceren vanuit merkbeleving. Dat is de essentie van BrandDogs. Wij bijten ons graag vast in mooie merken.

Marketing & Strategy

Communiceren vanuit merkbeleving. Hoe ervaart de consument uw product. Mensen kopen al lang niet meer alleen een product, mensen kopen een beleving. Uw product moet niet meer alleen van een uitmuntende kwaliteit zijn, het vervult ook een belofte. De belofte van de mooiste, de snelste, de lekkerste, de gezondste… Dat vertaalt zich in de marketing. Nieuwe marketing gaat niet meer over het aanprijzen van een product, maar over de beleving van een merk. Over passie en bevlogenheid, dicht bij de consument willen staan en hem verblijden met een product dat er werkelijk toe doet.
Door middel van campagnes die raken zetten wij merken op de kaart en creëren we nieuwe kansen. Merkontwikkeling & merkpositionering. Wij bijten ons vast in marketing & strategy, corporate identity, campagnes, packaging & design, webdesign & social media, brochure & magazine formats, actiemarketing & research en advertising om door out of the box thinking te komen tot merk waardige communicatie.

Packaging & Design

Producten moeten steeds mooier, sneller, lekkerder, gezonder… Er wordt veel aandacht besteed aan research & development en productie. Innovaties zijn aan de orde van de dag: elektrische fietsen, uitgebalanceerde voeding of een vanuit uw vakantieadres bestuurbare thuisverwarming. Maar aan het eind van de dag moeten deze nieuwe, verantwoorde of aerodynamische producten wel ‘gepakt’ worden.
Een pakkende verpakking is daarom nog steeds een machtig wapen in de strijd om de kopersvoorkeur. De producent die meent dat het alleen draait om de inhoud heeft in beginsel gelijk. Daar gaat het ook om. Maar hoe laat je die inhoud op prikkelende en aansprekende wijze zien? Juist, op de verpakking natuurlijk!

Webdesign & Social Media

Alles wordt tegenwoordig gedeeld. Van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot verantwoorde en gezonde voeding tot de ‘elektrische’ fiets van Fabian Cancellara. Positief nieuws, maar ook negatieve gebeurtenissen gaan razendsnel over het internet. Zaak om ook op het gebied van digitale communicatie alles goed geregeld te hebben. BrandDogs kan u helpen met het vormgeven van uw website op basis van de laatste ontwikkelingen en technieken, maar ook met advies op het gebied van een effectief social media beleid.

Actiemarketing & research

Samples van uw producten uittesten. Directe feedback van uw doelgroep. Het organiseren van workshops, clinics, promotieteams, producttesten, sampling, kortom alles wat u nodig hebt om uw product te testen of succesvol te introduceren, is tegenwoordig onderdeel van een goed communicatiebeleid. ‘Meten is weten’ is nog steeds een rotsvast feit. Zowel bij het introduceren van een nieuw merk als bij het inventariseren van de merkwaarde van uw huidige merk. BrandDogs ontwikkelt succesvolle introductiecampagnes met behulp van de genoemde tools.


Foto's van BrandDogsBrandDogs in het kort

Bedrijfsgrootte:

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Media

 • Audio
 • Interactief
 • Internet
 • Print

Diensten

 • animatie
 • Communicatie advies
 • Drukwerk
 • Grafisch ontwerp
 • Huisstijlen
 • Marketing advies
 • Strategisch advies