sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kendersekker 11
    5541 DK Reusel
  • 0628061586

Dmax Design

DMAX DESIGN

EXPERT IN DESIGN VAN CD HOESJES

Dmax Design is een klein en flexibel bureau dat gespecialiseerd is in grafisch ontwerpen.
Hét adres voor een ontwerp voor uw bedrijf, product of aankondiging.

 

Dmax Design is een klein en flexibel bureau dat gespecialiseerd is in grafisch ontwerpen. Ik maak ontwerpen voor artiesten, bedrijven en particulieren. Dmax Design staat voor eenvoud, duidelijkheid en functionaliteit. Mijn uitgangspunt is het weerspiegelen van uw wensen, imago en identiteit in het ontwerp. Dmax Design neemt elke uitdaging aan om het ontwerp tot een goed einde te volbrengen.

Ik ontwerp verschillende producten, zoals visitekaartjes, brochures, flyers, posters, uitnodigingen, , advertenties en. Mijn specialiteit is het maken van een ontwerp voor uw CD of DVD met bijpassend hoesje. Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid voor het maken van covers bij een download in i-Tunes.

Als artiest is het belangrijk om u herkenbaar te maken onder uw doelgroep. Dat kunt u allereerst doen door middel van een CD inclusief hoesje, maar daarnaast bied ik ook de mogelijkheid voor een totaal pakket inclusief fotokaarten, posters en flyers. Dit allemaal in dezelfde stijl, zoals het kleurenpallet, de vorm en het gebruik van de lettertypes. Wanneer u deze stijl consistent hanteert, creëert u een grotere naamsbekendheid onder uw doelgroep.

Ik streef naar de weerspiegeling van uw wensen, identiteit en imago. Persoonlijkheid en klantgerichtheid staan daarom bij Dmax Design centraal. We overleggen samen wat u voor ogen heeft en wat uw wensen zijn. Vervolgens stuur ik het eerste ontwerp toe, en is er de mogelijkheid tot aanpassingen van het ontwerp om uiteindelijk het resultaat te bereiken dat u in gedachten heeft.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Carry Legius

Dmax Design

Kendersekker 11

5541 DK  Reusel

GSM. 06 28 06 15 86

E-mail. info@dmaxdesign.nl

Website. www.dmaxdesign.nl

Facebook. https://www.facebook.com/dmaxdesignreusel

 

Nieuw!!! Leuke actiepakketten te vinden op onze website!

 

 

Like onze Facebookpagina, en blijf op de hoogte van alle acties!Dmax Design in het kort

Bedrijfsgrootte:

Klein (tot 10 medewerkers)

Diensten

  • Grafisch ontwerp
  • Huisstijlen
  • Marketing advies