BOVIL B2B Reclamebureau


Klokgebouw 111 5617 AB Eindhoven
+31 40 25 26 499 Klik om te bellen

Over BOVIL B2B Reclamebureau

Bovil – Where B2B works

Complexe content eenvoudig maken. Door slim na te denken. In strategie, creatie en activatie. Bij Bovil staan we voor creatief én effectief werk dat simpelweg beter werkt voor internationale en nationale opdrachtgevers.

Dankzij jarenlange ervaring in de B2B markt weten wij als geen ander om te gaan met meervoudige proposities, uiteenlopende doelgroepen, interne en externe stakeholders en uitdagende budgetten. Wat we ook doen, wij helpen onze opdrachtgevers met slimme marketing- en communicatie-oplossingen zodat B2B voor hen ook écht werkt.

Bovil is een reclamebureau in Eindhoven dat klanten verder helpt met strategie, creatie en activatie. Van positioneringsstrategieën tot merk- en productcampagnes en van contentmarketing en social media activatie tot video-, 3D en drukwerkproducties. In alles staat onze pragmatische en logische manier van denken en doen centraal. Ons team is gevestigd in het Klokgebouw op Strijp-S en kenmerkt zich door een dedicated, flexibele en hands-on instelling met veel ervaring in de dynamische B2B marketing- en communicatiewereld. En dat zorgt elke keer weer voor slim werk.

BOVIL B2B Reclamebureau in het kort

Diensten

Animatie
Communicatie advies
Concept, creatie & design
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Audio
Interactief
Internet
Print
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Onze locatie

BOVIL B2B Reclamebureau


Klokgebouw 111 5617 AB Eindhoven
+31 40 25 26 499 Klik om te bellen