brand coach ill graff design


Marktstraat 22 6446 AC Brunssum
06 17350824 Klik om te bellen

Over brand coach ill graff design

Authentieke Branding & Design

Als ondernemer verdien je het om te worden opgemerkt. Het gaat daarbij niet om jezelf op te hemelen of op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Dit doe je door jezelf en jouw onderneming als middel te zien om jouw dromen en doelen te laten uitkomen.

Als brand coach help ik ondernemers met het positioneren en presenteren van een sterk merk. Slim, veelzijdig en betrokken. Hierdoor ervaar je minder concurrentie, kan je gerichter mikken en word je aantrekkelijk voor de allerbeste klanten.

Met branding leg je verbinding met je doelgroep

Mensen doen zaken met mensen. Branding is laten weten wie je bent, wat je drijfveren zijn en je kwaliteiten. Dat begint met weten wie je van binnen bent. Om dit vervolgens om te zetten naar een sterk merk waarmee je verbinding maakt met je doelgroep.


Als brand coach bij ill graff design is het mijn persoonlijke missie om te zorgen dat jouw unieke verhaal op een professionele manier zichtbaar wordt. Met authentieke branding waardoor je minder concurrentie ervaart, je moeiteloos jouw droomklanten aantrekt en je bedrijf laat groeien.

Van een pakkende merkstrategie opzetten tot het ontwerpen van een onderscheidend logo, een bijpassende huisstijl of een goed vindbare website. Ik help je graag jouw onderscheidend vermogen zichtbaar en tastbaar te maken.

Daarnaast bedenk ik slimme marketing oplossingen om je huidige zichtbaarheid te vergroten of bepaalde taken wat makkelijker te maken. Zodat jij, net als ik, heerlijk kunt bezig zijn met wat jij het allerliefste doet. 

brand coach ill graff design in het kort

Diensten

Communicatie advies
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen
Marketing advies
Marketing advies
Strategisch advies
Strategisch advies
Verpakkingsontwerp

Media

Fotografie
Internet
Internet
Print
Print
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

brand coach ill graff design


Marktstraat 22 6446 AC Brunssum
06 17350824 Klik om te bellen