Breedbeeld Communicatie


Colmschaterstraatweg 18 7433 PR Schalkhaar
0570 609 480 Klik om te bellen

Over Breedbeeld Communicatie

Bij Breedbeeld Communicatie staat jouw onderneming centraal. We doen er alles aan om jouw merkidentiteit en naamsbekendheid te vergroten. Zowel online als offline, met de inzet van een scala aan communicatiemiddelen die passen bij jouw bedrijf.

Internet, apps, social media, vloggers, bloggers, influencers…
Het communicatievak staat niet stil. Toch is het in de kern niet echt veranderd. Het gaat er nog steeds om dat je de juiste doelgroepen bereikt met de juiste boodschap. Bij Breedbeeld gooien we daar al 25 jaar hoge ogen mee. Dat komt ook doordat we bewust meegaan met onze tijd. De ontwikkelingen op de voet volgen en precies datgene eruit pikken wat voor onze klanten nuttig kan zijn. Zo kunnen wij ook voor jou en jouw merk veel betekenen. Over de volle breedte, (kosten)efficiënt en vooral doeltreffend. Ervaar het zelf!

Wil jij ook de juiste doelgroepen bereiken met de juiste boodschap, van drukwerk tot digitaal? Dan is Breedbeeld er voor jou. Wij hebben echt alles in huis om je merk, product of dienst doeltreffend onder de aandacht te brengen. Ervaar het zelf; neem contact op met Annelies voor een kennismaking.

We tillen jouw merkidentiteit naar het hoogste niveau

Breedbeeld Communicatie in het kort

Diensten

Drukwerk & promotie
Huisstijl & logo
Online media & websites
Point of sale (POS) & winkelmaterialen
Project- & beursbegeleiding
Signing (non) permanent & belettering

Media

Https://breedbeeld.nl/social-media/

Onze locatie

Breedbeeld Communicatie


Colmschaterstraatweg 18 7433 PR Schalkhaar
0570 609 480 Klik om te bellen