C & W Groep


Vlietskade 6009 4241 WP Arkel
0183358180 Klik om te bellen

Over C & W Groep

Naast het specialisme in de verhuur van reclameruimte hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van een totaalpakket aan reclame-uitingen. Voor binnen en buiten bieden wij een ruim assortiment aan mogelijkheden. Van eenvoudige raamfolie tot neonreclame, van lichtbak tot groot formaat spandoek en van diapresentatie tot lichtkrant of de complete routing van uw bedrijfspand.

Herkenbaarheid
U als ondernemer begrijpt het belang van herkenbaar zijn. De C&W Groep helpt u graag bij het realiseren van die herkenbaarheid door bijvoorbeeld het aankleden van uw bedrijfspand of het beletteren van uw wagenpark. Ook voor het bedenken en produceren van bijzondere projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrokkenheid
Onder onze relaties bevinden zich zowel regionaal als landelijk gevestigde ondernemers. Voor elke relatie zetten wij onze middelen, kennis en creativiteit in. Met grote betrokkenheid bij het resultaat. Zorgdragen voor een aansprekende reclame-uiting zodat uw boodschap de maximale aandacht krijgt…. Dat is ons vak.

Mogelijkheden
De C&W Groep is succesvol door haar flexibiliteit en het leveren van een totaal concept.
Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het maken, leveren en onderhouden. Daarnaast beschikken wij over een eigen ontwerpstudio. Dit geeft ons de mogelijkheid uw reclameboodschap vooraf te visualiseren.

Kortom: al uw reclame wensen zijn bij de C&W Groep in goede handen.