Chris Russell Actiemarketing


Osloweg 99/A 9723 BK Groningen
0503144407 Klik om te bellen

Over Chris Russell Actiemarketing

Wij zijn een creatief productiecentrum, een full service reclamebureau met een interne uitgebreide digitale drukkerij, die zich volledig richt op de complete verzorging van uw reclame uitingen.

Chris Russell beschikt over een studio; ontwerp, DTP, fotografie en lithografie.
Niet alleen onze studio is goed uitgerust, ook ons machinepark en drukkerij kunnen inspelen op elke vraag. Daarom printen we met 2 Nexxpressen, verschillende XXL Printers, geavanceerde snijmachines een verder compleet ingerichte afdeling voor de nabewerking en afwerking. Dit houdt in dat we van een idee een eindproduct kunnen maken, van ontwerp tot gelijmde hardcovers.

Juist de combinatie van studio, drukkerij met nabewerking/afwerking maakt ons bedrijf uniek! Alles vindt namelijk plaats onder één dak, hierdoor zijn er korte communicatielijnen en kunnen we snelle en flexibele levertijden aanhouden. Dit is vaak essentieel voor een geslaagde reclamecampagne.

Wij zijn een modern bedrijf dat innoveert en produceert met als doel een geslaagd eindresultaat voor elke klant. Wij staan voor service, professionaliteit, snelheid en kwaliteit!

Chris Russell Actiemarketing in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp
Huisstijlen

Media

Interactief
Print

Bedrijfsgrootte

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Onze locatie

Chris Russell Actiemarketing


Osloweg 99/A 9723 BK Groningen
0503144407 Klik om te bellen