Ciano Group


Jan Rebelstraat 14e 1069 CC Amsterdam
020-6172117 Klik om te bellen

Over Ciano Group

Partner in diversity marketing

Ciano Group is een ervaren full-service diversity marketingbureau dat vooral etnische doelgroepen goed weet te bereiken.Het bedrijf beschikt over een groot netwerk binnen de Turkse en Marokkaanse gemeenschap, maar is ook goed ingevoerd in Surinaamse, Antilliaanse, Chinese en andere allochtone en interculturele doelgroepen. De kennis van binnenuit en jarenlange ervaring met een brede diversiteit aan etnische achtergronden vormt een van de belangrijkste sterke kenmerken van de gespecialiseerde dienstverlening van Ciano Group.

Persoonlijk contact

Ciano Group ondersteunt bedrijven, die producten of diensten willen leveren aan etnische doelgroepen, bij hun marketing-activiteiten. Ciano Group geeft adviezen en is uitvoerend partner, wanneer persoonlijk contact met de doelgroep nodig is. Dat kan via promotionele activiteiten of via doelgroeponderzoek.

Breed publiek

Wanneer bedrijven voor hun dienstverlening of product een breed publiek willen bereiken binnen de doelgroep die hen voor ogen staat, biedt Ciano Group een ruime ervaring met verschillende media-activiteiten, zoals communicatie, promotie en advertentie via bladen, internet, narrowcasting of tv.

Ciano Group in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Audio
Interactief
Internet
Print
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Ciano Group


Jan Rebelstraat 14e 1069 CC Amsterdam
020-6172117 Klik om te bellen