Comm’in Out, Communiceren & Organiseren


Slobeend 18 3435 VP Nieuwegein
06-53281940 Klik om te bellen

Over Comm’in Out, Communiceren & Organiseren

Zoek jij hulp bij het schrijven van teksten, de organisatie van bijeenkomsten of het opzetten van jouw social media? Incidenteel of structureel. Of op zoek naar een tijdelijke vervanging? Dan zit ik graag met je rond de tafel. En wat mij betreft, kan de afspraak binnen enkele dagen plaatsvinden.

Sinds 1994 ben ik als freelance communicatiespecialist actief. Denk hierbij aan het schrijven van teksten voor (digitale) nieuwsbrieven, brochures, websites en mailings. Maar ook voor de organisatie van relatiedagen, beursdeelnames of seminars ben je bij mij aan het goede adres.

Wie ik ben? Ik ben een nuchtere en actieve vrouw uit Nieuwegein (nabij Utrecht). Kernwoorden die bij mij passen zijn enthousiast, nuchter, praktisch, aanpakken, stressbestendig, klantgericht, resultaatgericht, organiseren, communiceren en punctueel. Ik vind het fantastisch om als een ‘spin in het web’ ervoor te zorgen dat alles goed en op tijd gebeurt.

Klanten van Comm'in Out zitten o.a. in de ICT, de makelaardij, de gezondheidszorg en in het transport. Kijk eens op www.comminout.nl voor het klantenbestand en uitgevoerde projecten. Of bel direct 06-53281940 voor een vrijblijvende afspraak. Graag tot ziens!

Comm’in Out, Communiceren & Organiseren in het kort

Diensten

Campagne
Communicatie advies
Communicatie advies
Drukwerk
Huisstijlen
Seo
Standbouw & Events

Media

Internet
Print
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Comm’in Out, Communiceren & Organiseren


Slobeend 18 3435 VP Nieuwegein
06-53281940 Klik om te bellen