ConQuest reclamegroep B.V.


de Vriesstraat 16 3261 PC Oud beijerland
0186-656222 Klik om te bellen

Over ConQuest reclamegroep B.V.

ConQuest reclamegroep is een full service reclamebureau dat werkt op basis van vooraf overeengekomen vaste prijzen. Ons productaanbod is vrij omvangrijk en varieert van het ontwikkelen van huisstijlen, brochures, nieuwsbrieven, magazines, internetsites, presentaties, advertenties, mailings, persberichten en buitenreclame tot het organiseren van seminars, beurzen, bedrijfsfeesten en openingen. Aanvullende informatie over ConQuest reclamegroep en voorbeelden van recente afgeronde projecten vindt u op onze internetsite.

Met een breed inzetbaar team adviseren en begeleiden we bedrijfsleven en overheid bij de uitvoering van communicatiecampagnes c.q. voorlichtingscampagnes. Onze adviezen en oplossingen zijn onderscheidend in creativiteit, kwaliteit en projectaanpak.

ConQuest beschikt over communicatiedeskundigen, projectmanagers en grafisch ontwerpers. Daarnaast beschikken we over een team van nauwkeurig geselecteerde toeleveranciers waarmee ons bureau nauw samenwerkt om snel en adequaat in te spelen op uw behoefte.

ConQuest reclamegroep B.V. in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Interactief
Internet
Print
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

ConQuest reclamegroep B.V.


de Vriesstraat 16 3261 PC Oud beijerland
0186-656222 Klik om te bellen