CorporateTrailer


Baarzenstraat 31 5262 GD Vught
0736457100 Klik om te bellen

Over CorporateTrailer

CorporateTrailer is het Full-service filmproductiebedrijf voor elke film. Ben je op zoek naar een productfilm, een pakkende commercial of een wervende pitchtrailer? Ons team van specialisten op het gebied van strategie, concept, marketing, camera en editing adviseert de beste aanpak binnen jouw budget, óók voor internationale producties. 
Vanuit ons kantoor in Vught werken wij samen met een internationaal netwerk van cameramensen, editors, Voice-Over’s en productiemaatschappijen. Van Amsterdam tot Johannesburg en van Los Angeles tot Moskou. 

Creative Director Jan Suiskens geeft ook Masterclasses over Corporate Storytelling.
- Ruim 26jr ervaring in communicatie.
- Voor meer dan 400 bedrijven.
- Nationaal én internationaal.
- Awardwinning. 

In 2010 maakte hij de keuze om enkel nog filmisch te willen communiceren. De intrede van de IPad werd op dat vlak door hem gezien als een “gamechanger”. Sindsdien heeft hij met zijn films vele internationale prijzen gewonnen en wordt door velen gezien als autoriteit op het gebied van corporate storytelling. Vandaag de dag maakt zijn bedrijf honderden producties per jaar en vindt hij het tijd om zijn opgebouwde kennis en ervaring te delen via lezingen en/of masterclasses.

CorporateTrailer is ontstaan vanuit Precies! Communications, dat als sinds 1992 doeltreffende marketingcampagnes ontwikkelt. Sinds 2010 ligt de volledige focus op het ontwikkelen van bedrijfsfilms en commercials. 




CorporateTrailer in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Internet
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

CorporateTrailer


Baarzenstraat 31 5262 GD Vught
0736457100 Klik om te bellen