Creatiehut


Nerhovensestraat 34 5126 TE Gilze

Over Creatiehut

Creatiehut te Gilze is dé plek voor ontwerp, 3D animatie! Logo (re)design, geboortekaartje, Advertenties, infographic animaties, product en architectuur visualisatie.

Reclame uitingen
Bent u een reclamebureau met een idee, schets of storyboard. Of heeft u enkel 3D elementen nodig voor uw uitingen in uw mediamix. Dan hoeft u niet verder te zoeken! Creatiehut levert dusdanige kwaliteit en formaat zodat deze perfect verwerkt kunnen worden in uw uitingen. Of dit nu gaat om bijvoorbeeld stills voor advertenties, posters, flyers, commercials, banners, noem maar op.

Technische animatie
Technische processen zijn ook vaak lastig uit te leggen zonder gebruik van CGI. Vaak wil je een product van binnen of in exploded view bekijken. Om een beter beeld te krijgen. Creatiehut heeft ruime ervaring om dit soort animaties te verwezenlijken zodat op een uitleggende wijze duidelijk wordt hoe deze processen in zijn werk gaan.

Architectuurvisualisatie
Wilt u een nieuwbouwproject in beeld brengen, maar uw 3D pakket geeft geen mooie of realistische weergave van dit project? Creatiehut maakt van uw 3D model een schitterende presentatie. Geanimeerd of interactief, geen probleem! Zelfs een hyperrealistische kwaliteit kan gerealiseerd worden. Uiteraard er ook aan de doorvertaling naar print gedacht, evenals de intergratie van huisstijl van uw bedrijf.

Productvisualisatie
Heeft u een product wat nog in ontwerp / prototype fase zit maar u wilt het al wel presenteren? Of heeft u al wel productshots maar u bent toe aan vernieuwing? Creatiehut maakt van uw aangeleverde 3D files realistische renders voor animatie of print. Heeft u geen 3D file? Geen probleem, Creatiehut maakt het product ook compleet na. Ook packshots zijn enorm handig om in 3D te renderen, er zijn namelijk altijd wijzigingen op aan te brengen zoals bijvoorbeeld een update van bedrukking, eventuele smaken en soorten kunnen zo makkelijk worden toegevoegd.


Ontwerp
Creatiehut heeft ook ruime ervaring in ontwerp , of het nu gaat om logo (re)design of een complete huisstijl, geboortekaartje, flyer, gevel/auto belettering, vlaggen, LED banner. Creatiehut zorgt voor een professioneel eindresultaat! Complexer photoshop werk? Geen probleem! Door de ruime ervaring in 3D in combinatie met photoshop kan Creatiehut de gekste ideeën omzetten tot een verbluffend eindresultaat. Vrijwel alles is mogelijk! je gekste idee op canvas, of een gephotoshopte preview van uw verbouwingsplannen aan de hand van een foto.

Neem gerust contact op met Creatiehut te Gilze. Dé plek voor ontwerp, 3D animatie!

Foto's

Creatiehut Logo

Creatiehut in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp
Huisstijlen

Media

Interactief
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Creatiehut


Nerhovensestraat 34 5126 TE Gilze