De Verhalenmakers


Zamenhofstraat 3 2518 PD Den Haag
0643958628 Klik om te bellen

Over De Verhalenmakers

Ieder mens, iedere groep, elke organisatie heeft een eigen verhaal. Een verhaal dat kan boeien, inspireren en verbinden. Het is een kunst dat complete verhaal naar boven te halen. Het is een ambacht om het goed te vertalen, in woord en in beeld. En het is een vak om het goed te verspreiden. Ontdekken, vertellen, dellen; dat is wat De Verhalenmakers doen. Zodat de wereld om u heen geboeid en geïnspireerd raakt. En er verbinding ontstaat.

Wij geloven in de kracht van woorden. En van beelden evenzeer. Wij zijn Wilmer Smook (1992) en Dick van der Meer (1956). Aangeraakt door de wetenschap (politicologie, economie), gelouterd door het dagelijks leven (consultancy, journalistiek), elkaar gevonden in storytelling, verbroederd in de ethiek.

Ons drieluik:

1. Corporate story

Ontdek uw verhaal.
In iedereen zit een verhaal, luidt een cliché. Het is wel waar. Toch zijn velen zich er niet echt bewust van. Dat verhaal naar boven halen vergt de kunst van het stellen van de juiste vragen.

2. Corporate storytelling

Vertel uw verhaal.
Een verhaal hebben is één, het goed vertellen is echt een vak. U wilt boeien en zelfs inspireren, zodat uw publiek blijft kijken of lezen. Storytelling heet dit oude ambacht nu.

3. Doelgroep bereiken

Deel uw verhaal.
Dat klinkende verhaal, aan wie vertelt u dat? En hoe? Om uw publiek te bereiken is kennis nodig van alle soorten media, van het langzame papieren magazine tot alle snelle online mogelijkheden.

Foto's

Dit zijn Wilmer Smook en Dick van der Meer; De Verhalenmakers.

De Verhalenmakers in het kort

Diensten

Communicatie advies
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen
Marketing advies
Marketing advies
Storytelling
Strategisch advies
Strategisch advies

Media

Interactief
Interactief
Internet
Internet
Print
Print
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

De Verhalenmakers


Zamenhofstraat 3 2518 PD Den Haag
0643958628 Klik om te bellen