ELK Marketingadvies


Esdoornhof 138 8266 GM Kampen
0611918769 Klik om te bellen

Over ELK Marketingadvies

ELK Marketingadvies richt zich met name op kleine ondernemers en zzp-ers. Je kan bij mij terecht voor diverse diensten op het gebied van marketing en communicatie. Even sparren over jouw marketingbeleid, een nieuwe website opzetten, verandering van huisstijl of de social media kanalen onder de loep nemen.

Marketingadvies
Het kan prettig zijn om een “buitenstaander” met een frisse en neutrale blik naar jouw marketing en/of communicatiebeleid te laten kijken. Zo komen we samen op nieuwe ideeen om jouw bedrijf nog beter onder de aandacht te brengen. Ook als je nog geen beleid hebt omdat je bijvoorbeeld net een bedrijf gaat oprichten help ik je graag op weg om een goede start te maken.

Social Media
Als je geen verstand hebt van social media maar beseft dat dit voor jouw bedrijf wel belangrijk is help ik je op weg. Met praktische tips en advies start ik jouw kanalen op en kan je in de toekomst alles zelf onderhouden. Loop je vast met je huidige kanalen? Ook dan kan je bij mij terecht. Ik maak een quick scan van jouw social media kanalen en geef je daarna een gedegen advies.

Website
Zonder een website kan een bedrijf tegenwoordig niet meer. Ik bouw jouw template design website op die eenvoudig zelf is te onderhouden en geheel zoekmachine vriendelijk is. Wil je zelf er geen omkijken naar hebben? Dan kan je het onderhoud ook aan mij overlaten.  

Grafische vormgeving
Ik werk op projectbasis samen met professionele en ervaren vormgevers. Ik bemiddel graag om ervoor te zorgen dat jouw huisstijl en marketing uitingen perfect aansluiten bij jouw bedrijf en identiteit.

 

ELK Marketingadvies in het kort

Diensten

Communicatie advies
Marketing advies

Media

Internet

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

ELK Marketingadvies


Esdoornhof 138 8266 GM Kampen
0611918769 Klik om te bellen