FHB Advertising


Achterste Groes 13 5384 VG Heesch
0412452323 Klik om te bellen

Over FHB Advertising

B2B
FHB Advertising: full service reclame- en marketingadviesbureau, inmiddels 20 jaar succesvol actief op met name de ‘business to business’-markt, zowel nationaal als internationaal. Trots om als verhoudingsgewijs ‘klein’ bureau ook voor ‘grote’ namen te mogen werken. Zowel in Nederland, België, Duitsland en Engeland, alsook de VS en de Far East. Onder andere het UWV honoreerde FHB na diverse zeer succesvolle, bedrijfsbrede communicatiecampagnes, zelfs met de officiële status ‘Preferred Supplier’.

'no nonsense’
FHB is een duidelijke ‘no nonsense’-club. Onze visie met betrekking tot de interne en externe communicatie van onze opdrachtgevers, is veelal gebaseerd op een strategische aanpak en realisatie van de bedrijfseigen wensen c.q. doelstellingen, wel of niet in combinatie met een door ons voorgesteld maatwerkadvies. Doelstellingen worden met de inzet van de daartoe best geëigende middelen gerealiseerd. Trajecten kunnen ‘lopen’ van corporate housestyling tot crossmediale campagnes voor corporate, produkt/dienst en/of arbeidsmarkt. Zowel print, online alsook ‘on air’.

win/win
Bedrijfsbrede communicatie. FHB voelt zich in dit metier als de spreekwoordelijke vis in het water. Korte communicatielijnen, heldere prijsafspraken en een immer enthousiaste inzet met als doel een
lange-termijnrelatie. Met name dit laatste resulteert altijd in een win/winsituatie; hoe beter wij onze relatie en haar umfeld kennen, des te beter wij kunnen (blijven) servicen. FHB heeft klanten waar we al 15 jaar of zelfs langer voor werken! Zowel continu - als ware FHB de eigen communicatie-afdeling - als op projectbasis.

ever changing times
Artwork/Concept/Copy, (new)Media, Studio en Traffic: disciplines die worden ingevuld door een vast team van in de praktijk geselecteerde vakmensen met een rijke staat van dienst. Daarnaast maken we -projectafhankelijk- gebruik van een netwerk aan specifieke freelancers/partners; fotografen, copywriters (nationaal/internationaal), webdesign/applicatiebouw etc. Allen met een zeer eigen expertise en die we eigenlijk ook een beetje als ‘vaste’ medewerkers beschouwen, met name omdat zij meestal ook al jaren voor en met ons werken aan spraakmakende communicatie, in continu veranderende tijden.

CREATING TO THE RHYTHM OF EVER CHANGING TIMES

FHB Advertising in het kort

Diensten

Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Radio reclame
Strategisch advies

Media

Audio
Interactief
Internet
Print
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

FHB Advertising


Achterste Groes 13 5384 VG Heesch
0412452323 Klik om te bellen