Flex Media Factory


Postbus 2044 2002 CA Haarlem
0880-304 204 Klik om te bellen

Over Flex Media Factory

Full service reclamebureau. Gestart als audiovisueel productiebedrijf heeft Flex Media Factory alle kennis en know-how in huis om u optimaal te ondersteunen bij uw marketingplan. Van concept tot productie. In elke fase van idee tot eindproduct wordt u gebrieft. Tot onze diensten behoren de productie van:

- radiospots,
- bedrijfsfilms,
- tv-commercials,
- retail radio,
- video voor sociale media,
- advies en implementatie van video op YouTube,
- productie van thumbnails voor betere score in de YouTube-ranking,
- 3D Visuals
- Animatie
- Bioscoopreclame
- Voicetracks
- Stemmen voor AV-producties in elke denkbare taal
- Audiotours
- In store AV- communicatie


Ook bieden wij advies over waar u binnen uw budget de meeste respons kunt krijgen, productie van regionale nieuwsbulletins etc.  Door onze warme contacten bij de meeste lokale, regionale en landelijke zenders -en zelfs zenders in het buitenland - kunnen wij u de meeste waarde bieden voor uw marketingbudget, en waar radioreclame of tv reclame het best inzetbaar is. 

Verder leveren wij, samen met onze partners: 

- Marketing advies
- Communicatie-advies
- Schrijven van marketingteksten
- Schrijven van Blogberichten
- SEO 
- Webdesign
- Sociale media strategie

Momenteel is met name Retail Radio booming. 

,,RetailRadio is geen in-store muziekdienst. RetailRadio is een in-store marketing dienst”.

Of u nu een grappige, relaxte, inspirerende of eender welke sfeer wil voor uw onderneming, RetailRadio van Flex Media Factory creëert de perfecte in-store muziek die uw klanten zullen waarderen.

De juiste muziekmix houdt klanten langer in uw winkel, en moedigt hen aan om meer uit te geven. Vermaak uw klanten daarom met uw eigen aangepaste radiostation. U hoeft zich niet langer te ergeren aan de radiocommercials van uw concurrent. In plaats daarvan biedt RetailRadio, als u dat wenst, de mogelijkheid om uw eigen reclame en berichten te mixen met de muziek.

Wij geloven niet in algemene “achtergrond” muziek. Wij creëren met RetailRadio “voorgrond” muziek. Het perfecte in-store radiostation voor uw klanten…én voor u. Uw bezoekers merken de muziek op zodra ze een stap in uw winkel zetten. En als ze het leuk vinden zullen ze langer blijven en meer uitgeven. Dat is ons doel voor uw bedrijf. Het is bewezen dat muziek invloed heeft op hoe mensen zich voelen, reageren en zelfs winkelen. De wetenschap heeft aangetoond hoe muziek winkelend publiek kan beïnvloeden.

RetailRadio is uw eigen radiostation met uw klanten in het achterhoofd. Wij creëren in-store radiostations met rock, classic rock, country, jazz, klassiek, dance, easy listening, popballads, 70’s, 80s, 90’s, house, soul, funk en nog veel meer. Welke stemming u wil maken – leuk, ontspannend, activerend of welke keuze dan ook – wij bieden met RetailRadio de in-store muziek die uw klanten zullen waarderen.

RetailRadio is geen in-store muziekdienst. RetailRadio is een in-store marketing dienst. Met gemak op de eerste plek. U hoeft zelf niets te doen. De medewerkers die RetailRadio verzorgen hebben stuk voor stuk een achtergrond in marketing, media en muziekformatting, en weten daarom als geen ander hoe de perfecte mix voor uw onderneming moet klinken.

RetailRadio draagt positief bij aan de naam van uw bedrijf, de merkbeleving en uw boodschap. Indien u RetailRadio op meerdere locaties wil inzetten is het zelfs mogelijk om per locatie een uniek station op te zetten.

Flex Media Factory in het kort

Diensten

3D visuals
Animatie
Bioscoopreclame
Branding
Communicatie advies
Communicatie advies
Marketing advies
Marketing advies
Radio reclame
Seo
TV Reclame

Media

Audio
Audio
Fotografie
Interactief
Interactief
Internet
Internet
Social Media
Video
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Flex Media Factory


Postbus 2044 2002 CA Haarlem
0880-304 204 Klik om te bellen