Graphic Fish


De Harke 2 8494 PD Nes-Akkrum
06 33138149 Klik om te bellen

Elke website op maat
Support na oplevering
Net dat beetje meer

Over Graphic Fish

Betaalbare WordPress Webdesign en grafische vormgeving vanuit Friesland.

Een website, maar hoe? Graphic Fish maakt een doelgerichte website op maat voor kleine ondernemers, ZZP'ers en starters.
Betaalbaar en zonder moeilijk gedoe, zodat je zelf de website later kunt bijhouden.

Een huisstijl, maar hoe? Ik lever grafische vormgeving voor de ondernemer die op zoek is naar de identiteit van zijn of haar bedrijf. Voor de bedrijven die hun bedrijfsimago willen laten visualiseren in een complete huisstijl. Graphic Fish levert creatief design van A tot Z. 

Wat het doel van je website ook is, bezoekers moeten alles direct kunnen vinden. Zonder dat ze zelf over de volgende stap moeten nadenken. Naast het toepassen van deze gebruiksvriendelijkheid is er meer waar je op moet letten bij webdesign.

Een website is dynamisch met wisselende content. Daarom moet de website op elk apparaat goed getoond worden. Je website is hiermee veel meer dan een online visitekaart. Laat jij met je website de juiste indruk achter?

Een website maken lijkt misschien een eitje...
Een WordPress website maken lijkt misschien makkelijk, maar dat is eigenlijk alleen het beheer. Een responsive website bouwen en de vormgeving ervan is andere koek. Je website professioneel in elkaar zetten is meer dan even een template vullen. 

Hoe kom je in Google of verschijn je op Google Maps? Niet vindbaar zijn betekent concreet voor jou geen klanten. Als zij niet weten dat jij bestaat, kopen ze jouw product of dienst niet.

Mijn drijfveer is creativiteit tot bloei te laten komen, zodat routines worden doorbroken. Door te werken zonder grenzen bereik je betere en mooiere resultaten. Samen gaan we aan de slag om de identiteit van jouw bedrijf te ontdekken en te visualiseren.

Met net dat beetje meer ontwikkel je website, huisstijl en drukwerk. Dit alles in overleg, zodat je betrokken blijft als klant. Het gaat tenslotte om jouw bedrijfsimago en hoe wij die op de kaart gaan zetten. 

Hoger komen in Google
Je wilt graag snel online vindbaar zijn en met je bedrijf een vliegende start maken. Met zoekmachine optimalisatie perfectioneren wij de website voor het beter vindbaar maken van de pagina’s in de gratis zoekresultaten van zoekmachines.

Samen bespreken wij met jou op welke zoekwoorden je graag gevonden wilt worden. Dit instellen kan binnen de website zelf en zorgt niet voor terugkerende kosten of kosten per klik. Het gaat hierbij puur om de vormgeving van het zoekresultaat in de Google pagina’s. Een pakkende titel met een heldere omschrijving, zodat mensen op jou website gaan klikken.

Gezicht achter Graphic Fish
Als gevoelsmens met oog voor schoonheid en detail lever ik net dat ietsje meer. Met mijn inlevingsvermogen, lever ik elk product passend bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Ik zet jouw bedrijf online op de kaart met een allesomvattende presentatie.
Ik ben Karin Willekes (41) : het gezicht achter Graphic Fish. Creativiteit voert de boventoon in veel dingen die ik dagelijks doe. Daarom ben ik meer dan 20 jaar geleden de weg in geslagen van webdesign en vormgeving.

Ik ben altijd op zoek naar iets unieks, een gouden randje. Het leveren van gewoon goed werk, mag hier nooit onder lijden.

Elke website op maat - Geen standaard thema's - Responsive Design

Foto's

Responsive WordPress Webdesign betaalbaar en doelgericht

Graphic Fish in het kort

Diensten

Drukwerk
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Seo

Media

Internet
Internet
Print
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Graphic Fish


De Harke 2 8494 PD Nes-Akkrum
06 33138149 Klik om te bellen