Het Ontwerp Departement


Hanengewei 66 3851 LD Ermelo
0341562052 Klik om te bellen

Over Het Ontwerp Departement

Het Ontwerp Departement is een creatief reclamebureau in Ermelo, met oog voor detail. Met ideeën voor communicatie die werken, zoals branding, visuele communicatie en interactieve media. En vooral nieuwsgierig in jou en je onderneming. Waar ben je goed in en wat wil je bereiken? Van daaruit ontstaan houdbare concepten. Wil je meer weten?

 

Communicatie die je laat schitteren!

Er is veel creativiteit beschikbaar en dat stellen we graag in dienst van jouw bedrijf. We maken je zichtbaar en helpen je om vanuit jouw bijzonderheid te groeien. Oftewel: “Met creativiteit jouw pretoogjes laten schitteren.”

 

Altijd een goed idee

Creativiteit is voor ons nét dat ene stapje verder gaan, waar de rest stopt. Maar pas als we ons hebben verdiept in jouw bedrijf en jouw klant in jullie wereld.

 

JIJ BENT INSPIRATIE

Wij worden enthousiast van jouw verhaal. Hoe ben je begonnen, wat doe je nu het liefst en waar liggen de uitdagingen? We hebben gewoon heel veel vragen. Jouw antwoorden en marktkennis combineren we graag met onze expertises: Strategie & Concept, Visuele Identiteit, Grafisch & Print en Interactieve Media.

Wij zijn een full service bureau en werken samen met de klant om tot écht goede producten te komen. Dat betekent meestal nieuwe richtingen onderzoeken en soms het wiel opnieuw uitvinden. Maar altijd voor resultaat en pretoogjes!

 

 

Het Ontwerp Departement in het kort

Diensten

Communicatie advies
Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen
Marketing advies
Marketing advies
Strategisch advies
Strategisch advies

Media

Fotografie
Interactief
Interactief
Internet
Internet
Print
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Het Ontwerp Departement


Hanengewei 66 3851 LD Ermelo
0341562052 Klik om te bellen