HG Design


Heerbaan 68 6566 ER Millingen aan de Rijn
06 12186242 Klik om te bellen

Over HG Design

HG Design, uit Millingen aan de Rijn, is een kleinschalige ontwerper in webdesign en andere mogelijkheden.

Ik sta voor u klaar voor het realiseren van een passende website. Tijdens een persoonlijk gesprek op uw locatie, worden uw wensen en verzoeken besproken. In overleg met u wordt het uiteindelijke plaatje gecreeërd. Uw eisen en wensen worden verwerkt tot het, voor u, perfecte eindresultaat. HG Design, uit Millingen aan de Rijn, maakt voor u een website die volledig is gemaakt naar uw ideeën en wensen.
Door een duidelijke inventarisatie, na een persoonlijk gesprek, wordt een concept opgeleverd die daarna wordt aangepast tot uw perfecte eindresultaat.
Een website die nu, maar ook in de toekomst bij u en uw bedrijf past. Daarom is het van belang om geregeld de content (tekst en foto's e.d) aan te passen. Op die manier blijft uw website voor uw bezoekers interessant.
Voor een voordelig tarief heeft u een website met een maandelijks contract zodat u ook in de toekomst gegarandeerd een goed werkende website heeft.

Niet alleen voor webdesign, maar ook op het gebied van Grafisch Ontwerp, Drukwerk en Reclame bent u bij HG Design aan het juiste adres. Vanaf het ontwerp, de realisatie, het drukken en leveren van uw drukwerk, zoals visitekaartjes, brochures, flyers maar ook vlaggen, reclameborden en spandoeken. Niks is onmogelijk bij HG Design. 

HG Design in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen

Media

Internet
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

HG Design


Heerbaan 68 6566 ER Millingen aan de Rijn
06 12186242 Klik om te bellen