Hint vormgeving


Frankrijkweg 11 5975 PC Sevenum
0641791956 Klik om te bellen

Over Hint vormgeving

Hoi, even voorstellen; dit is HINT! Mijn naam is Bianca van Hoof, de dame achter het veelzijdige grafisch ontwerpbureau HINT. Ik bedenk campagnes en ontwerp logo’s, huisstijlen, affiches, folders, advertenties, boekjes, autobelettering… you name it! HINT staat voor creativiteit, verrassende concepten en frisse ideeën. Na jarenlange ervaring op het gebied van reclame en communicatie weet ik hoe ik een identiteit of boodschap herkenbaar, scherp en doeltreffend moet neerzetten. Het is dan ook mijn passie om bedrijven en instellingen te helpen bij het halen van hun communicatiedoelstellingen.

HINT is gevestigd in Sevenum in de gemeente Horst aan de Maas, gelegen tussen Venlo en Venray. Ik heb in deze regio een brede klantenkring en werk zowel voor kleine als grote opdrachtgevers. Dankzij mijn samenwerking met een breed netwerk van ervaren professionals in de reclamebranche kan ik dezelfde diensten aanbieden als een groot, allround reclamebureau, maar dan met de persoonlijke touch en de flexibiliteit van een eenmanszaak.

Oh ja, naast HINT heb ik ook nog een andere leuke uitdaging… de opvoeding van mijn twee prachtige dochters Maartje (7) en Floor (4). Samen vormen ze een bron van inspiratie én gezelligheid! 

Hint vormgeving in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Interactief
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Hint vormgeving


Frankrijkweg 11 5975 PC Sevenum
0641791956 Klik om te bellen