House of Communications


Avenue Céramique 221 6221 KX Maastricht
06 25094996 Klik om te bellen

Service gericht creatief bureau
One-stop-agency van concept tot eindproduct
Specialisme in huisstijl ontwikkeling-branding

Over House of Communications

Het creatieve huis sinds 1999!

House of Communications is een reclamebureau in Maastricht met een open werkwijze en persoonlijke aandacht voor starters en mkb-bedrijven (voornamelijk B2B). Met werk in uiteenlopende branches zoals: uitgeverijen, juridische dienstverleners, (verpakkings)industrie, wellness, horeca, coaching business, kunst en cultuur sector.

House of Communications hanteert aantrekkelijke tarieven en biedt door haar kleinschaligheid een informele werksfeer. Voor jou als klant wordt de keuze daardoor laagdrempeliger; jij hebt goede inspraak, er is 1-op-1 contact en je komt niet voor verrassingen te staan.

House of Communications staat jou bij in o.a. website ontwikkeling - officieel Wix partner met de #wixlegend status - de ontwikkeling van huisstijlen / branding: logo's, icons, templates voor social media, stationary met brandbook en andere promotionele zaken zoals banners, nieuwsbrieven (mailchimp partner), (online) advertenties, flyers, personeelsbladen, magazines, boeken.

Uiteraard kun je ook terecht voor strategisch reclameadvies, commerciële teksten en slogans (short copy). Offertes en persoonlijke afspraken zijn vrijblijvend. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met Lidia Janevski, eigenaresse van het creatief bureau. The lady of the HOUSE is een professionele reclamestrateeg, grafisch ontwerper en copywriter met een creatieve manier van denken. Altijd met het doel van de klant voor ogen!

Foto's

House of Communications

House of Communications in het kort

Diensten

Branding
Campagne
Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Seo
Strategisch advies
Verpakkingsontwerp

Media

Interactief
Internet
Print
Social Media
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Certificeringen

Wix icon

Mailchimp certified

Wix legend

Team

Onze locatie

House of Communications


Avenue Céramique 221 6221 KX Maastricht
06 25094996 Klik om te bellen