Ilse Schoemaker.nl


Matthijs Vermeulenstraat 13 7425 HP Deventer
06-23790304 Klik om te bellen

Over Ilse Schoemaker.nl

KOM JIJ TIJD TEKORT?

WIL JIJ HEEL GRAAG PERSOONLIJK, MAAR ZEKER OOK ALS ONDERNEMER PROFESSIONEEL GROEIEN? DAT KAN!

Persoonlijk en professioneel groeien doe je niet zomaar. Groeien doe je helemaal zelf! En ik train, coach en ondersteun jou daarbij!

Wat heb je nodig om te kunnen groeien
Iedere ontwikkeling start met RUST, omdat rust ervoor zorgt dat je weer kunt nadenken en nieuwe stappen kunt zetten. PLEZIER mag niet ontbreken, omdat je groeit door de dingen te doen waar jezelf blij en enthousiast van wordt. Het bepalen van jouw TOEKOMSTPERSPECTIEF persoonlijk en professioneel is een belangrijk onderdeel in het groeiproces, omdat de kracht van jouzelf en jouw eigen onderneming in jou zit! En als alles voor jou helder wordt creëer jij jouw NIEUWE MINDSET, zodat jouw persoonlijk en professionele succes draait op een goede en gezonde balans tussen werk en privé.

En dat is nog niet alles.....
Natuurlijk bepaal je ook jouw eigen STRATEGIE, omdat jij met het bepalen van jouw eigen strategie jouw doel bereikt! Je legt de basis voor nu en jouw toekomst! Jij blijft jouw concurrenten voor blijft. Een bedrijf is natuurlijk altijd in beweging. We combineren KENNIS, omdat jouw eigen kennis in combinatie met mijn expertise de beste resultaten oplevert! En je ontvangt TRAINING, COACHING EN ONDERSTEUNING, omdat jij met mijn hulp iedere stap zet die uiteindelijk nodig is om jou doel te bereiken. En dat brengt jou naar jouw gewenste RESULTAAT!

Foto's

Succes begint bij jezelf

Ilse Schoemaker.nl in het kort

Diensten

Communicatie advies
Communicatie advies
Marketing advies
Strategisch advies
Strategisch advies

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Ilse Schoemaker.nl


Matthijs Vermeulenstraat 13 7425 HP Deventer
06-23790304 Klik om te bellen