I'M JAC design


Singel 162 1015 AH Amsterdam
06 29053783 Klik om te bellen

Over I'M JAC design

I'M JAC design, studio voor grafisch ontwerp en illustratie.

I'M JAC design is opgericht door free lance ontwerper en illustrator Irene Jacobs. Samen met 8 andere free-lance creatieven deelt zij studio twee hoog achter, gesitueerd vlakbij de nieuwmarkt in Amsterdam.

Irene Jacobs werkt al meer dan 20 jaar als free lance ontwerper en illustrator. Ze denkt graag vanaf het begin mee en is een fijne sparringspartner. Ze heeft een netwerk van free lancers om zich heen en brengt creatieven en bedrijven graag met elkaar in verbinding. Ze was verantwoordelijk voor de aankleding van verschillende evenementen zoals de Olympische winterspelen, de Grand Depart Rotterdam en het WK wielrennen. Irene is free lance in te huren als ontwerper en illustrator en werkte voor reclamebureau's en bedrijven in Europa, UK, de VS en Canada. Haar opdrachten varieren van het ontwerpen van logo's tot het bedenken en ontwerpen van bewegwijzeringen, instore materiaal zoals posters en stickers voor op ramen, belettering, aankondigingen en aankleding van musea, het ontwikkelen en ontwerpen van lesmateriaal, bedrijfspresentaties, tutorials, animaties, het ontwerpen van websites tot brochures en verpakkingsmateriaal.

Irene geeft ook lezingen en workshops over eigenwaarde en zelfvertrouwen als creatief en hoe je van een concept tot een ontwerp komt in overleg met je klant. 

Foto's

I'M JAC design in het kort

Diensten

Campagne
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen

Media

Fotografie
Interactief
Internet
Print
Social Media

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

I'M JAC design


Singel 162 1015 AH Amsterdam
06 29053783 Klik om te bellen