Inpladi


Korte Molenstraat 28 5431 DT Cuijk
0485-351040 Klik om te bellen

Over Inpladi

Inpladi is een communicatie- en reclamebureau in Cuijk dat al ruim 26 jaar creatieve diensten levert aan opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren.

Wij zetten ons volledig in om de boodschap op de meest creatieve wijze te verpakken en over te dragen aan het publiek met als doel het merk van onze opdrachtgevers te versterken. Wij kunnen het gehele traject voor onze rekening nemen en vormen daarbij het verlengstuk van een organisatie op het gebied van online, opmaak, drukwerk, promotie, beeld, identiteit en advies.

Als reclamebureau bewegen we mee met onze opdrachtgevers en de snel veranderende markt. Of het nu gaat om complex maatwerk, spoedeisende opdrachten of flexibele oplossingen. We spelen in op veranderende wensen en veren met onze klanten mee, ook als dat inhoudt dat we ongebaande wegen moeten inslaan. Maar wat we ook doen, we stellen telkens weer de hoogste eisen aan onszelf. Wat betreft de creatieve kwaliteit én wat betreft de vakkundige uitvoering. Van idee tot en met de uiteindelijke presentatie.

Wij willen samen met onze partners bouwen aan de toekomst, van hard werken naar slim werken met resultaat. We verbinden ons aan de opdracht en staan daarmee garant voor de realisatie ervan volgens de eisen van de opdrachtgever. Ons doel is een lange termijn relatie aan te gaan, waarbij flexibiliteit en innovatie centraal staan, maar waar ook ruimte is voor persoonlijk contact. Onze ambitie is om hét toonaangevende bedrijf te zijn voor totaaloplossingen op het gebied van communicatie.

Inpladi in het kort

Diensten

Communicatie advies
Concept ontwikkeling
Grafische vormgeving
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Audio
Interactief
Online
Print
Video

Bedrijfsgrootte

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Onze locatie

Inpladi


Korte Molenstraat 28 5431 DT Cuijk
0485-351040 Klik om te bellen