InPrintMatter BV


Drielse Rijndijk 21a 6666 LL Heteren
084-8310401 Klik om te bellen

Eigen Transport
Custom Inflatables
Service & Garantie na aankoop

Over InPrintMatter BV

InPrintMatter biedt u en uw klant complete ontzorging met full service project management, inclusief logistiek en optionele montage. Garantie dat uw visuals en blow ups onbeschadigd en op tijd op de juiste locatie en op de juist manier is geleverd. Door een secure logistieke voorbereiding worden onaangename verrassingen voorkomen. Montage op alle locaties door ervaren en vakkundig montageteam.

Wij zorgen voor de logistiek en installatie van onder meer banners, blow ups, inflatables en visuals voor evenementen, aluminium frames voor XL prints, steiger- en geveldoeken, standbouw, eyecatchers voor beurzen en aankleding van festivals en concertpodia.

InPrintMatter is het ideale partner & productiebedrijf voor groot formaat printen en productie van Blow Ups. Wij leveren spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blowups, promotie artikelen & inflatables, voor zowel binnen- als buiten. Wij leveren wereldwijd en met elke vervoersmethode, snel en vakkundig.

InPrintMatter hanteert in haar bedrijfsvoering de uitgangspunten van MVO Nederland en onderstreept dit door het partnerschap. Tevens zijn wij vermeld als koploper in het nieuwste trend rapport van MVO Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van de activiteiten op het milieu en oog hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf.

Op onze site treft u een volledig overzicht van de te leveren reclame en opblaasbare promotie materialen. Neem gerust contact met ons op voor een helder advies.

We Blow Up Visuals

Foto's

opblaasbare reclame beachflags

InPrintMatter BV in het kort

Diensten

Communicatie advies
Marketing advies

Media

Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Certificeringen

MVO Partner

Onze locatie

InPrintMatter BV


Drielse Rijndijk 21a 6666 LL Heteren
084-8310401 Klik om te bellen