Kersvers Digital


P.J. Oudweg 41 1314 CJ Almere
085-1302378 Klik om te bellen

Over Kersvers Digital

Kersvers Digital

Kersvers Digital biedt online marketing, data en development onder één dak. Onze online marketing activiteiten bestaan uit het uitdenken, opzetten en beheren van online campagnes om het maximale uit jouw marketing budget te halen. We hebben ervaring met webshops en dienstverlenende organisaties in zowel de particuliere als zakelijke markt. In goed overleg bepalen we de doelgroep en kiezen we de online kanalen om deze doelgroep effectief te bereiken.

Online marketing
Het online marketing landschap is complex en de doelgroep effectief bereiken kan op verschillende manieren. Er zijn ontzettend veel online marketing kanalen maar welke moet je nou inzetten? Bij Kersvers Digital kijken wij vanuit onze expertise en samen met de klant welke online kanalen het beste aansluiten bij de doelstellingen. Hierdoor wordt de optimale (online) marketing mix gevormd en wordt het meeste rendement uit het marketingbudget gehaald. Wij ontzorgen compleet en verzorgen de online marketing strategie van opzet tot en met implementatie en optimalisatie.

Inzichtelijk maken van data
Omdat zuivere data onmisbaar is voor effectieve online marketing campagnes is dit bij ons daarom ook één van de speerpunten geworden. Naast onze kennis op het gebied van online adverteren bieden we namelijk ook meerdere data oplossingen om de resultaten van alle online inspanningen inzichtelijk te maken. Hieronder valt o.a. het meetbaar maken van telefonische leads en offline conversies, het inzichtelijk maken welke bedrijven jouw website bezoeken en het ontwikkelen van data dashboards met behulp van Google Data Studio.

Web & App Development
Naast online campagnes en data oplossingen behoort ook web- & app development tot onze mogelijkheden. Het voordeel van online marketing en web development onder één dak is dat wij bij het ontwikkelen en onderhouden van de website of webshop gemakkelijk rekening kunnen houden met huidige en toekomstige online marketing activiteiten, waaronder de online vindbaarheid in zoekmachines. De korte lijntjes zorgen voor een sneller proces en uiteindelijk effectievere campagnes.

Kersvers streeft ernaar om voor ieder type organisatie het ideale pakket aan online marketing oplossingen aan te kunnen bieden. Kortom: Kersvers Digital is dé kers op de taart voor iedere organisatie.

Kersvers Digital in het kort

Diensten

3D visuals
Buitenreclame
Campagne
Communicatie advies
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Display Advertising
Internet
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Kersvers Digital


P.J. Oudweg 41 1314 CJ Almere
085-1302378 Klik om te bellen