Korte Tekst


Bolderikstraat 10-2 6841 CB Arnhem
026-2340123 Klik om te bellen

Over Korte Tekst

Je bent supertrots op wat je doet. Je wilt dit dan ook graag met anderen delen. Via een website, folder, persbericht, blog of 'gewoon' in het echt. Je hebt bijna overal woorden voor nodig. maar welke kies je? Regelmatig blijkt een goede tekst zeer tijdrovend... 

Bij elke uiting weer opnieuw
Concept bedenken, schrijven, lezen, herschrijven, herlezen, weer bijschaven, enzovoorts. Dus laat je minder vaak iets van je horen dan je eigenlijk wilt.

Wat je aandacht geeft groeit
Communicatie heeft aandacht nodig om effectief te zijn. En het liefst structureel. Met je eigen afdeling PR & communicatie is dit makkelijk gedaan. Maar wat als je die niet hebt? Dan vind je in Korte Tekst de ideale partner.

Woorden zijn 7% van onze communicatie. Bij getypte of geschreven woorden is dit 'ineens' 100%. Op welke manier hou jij daar rekening mee?

Over Korte Tekst -> Alex Timmer

Super nieuws- & leergierig. Weet graag van de hoed en de rand, ook als ik er eigenlijk niets mee te maken heb. Of misschien zelfs wel juist dan, hihi. Zonder (voor)oordeel, maar vol begrip en kan mij snel verplaatsen in een ander. In staat om te weerspiegelen en de wereld door jouw ogen te bekijken. Ik heb aan een half woord genoeg.

Foto's

Korte Tekst in het kort

Diensten

Communicatie advies
Communicatie advies
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Internet
Internet
Print
Print
Social Media
Webdesign