Lutim Creatief Mediabureau


Pollaan 60 -1 7202 BX Zutphen
0575 218 110 Klik om te bellen

Over Lutim Creatief Mediabureau

LUTIM


Lutim helpt jou om jouw doelen te bepalen en te behalen. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken kritisch naar je organisatie. Samenwerken aan betere zichtbaarheid door je unieke kwaliteiten uit te lichten in ijzersterke crossmediale communicatie. Dat is wat wij doen. Dat is Lutim.
Wij maken jouw communicatie!

VRIENDEN


Patrick en Maarten werkten in 2003 samen bij Omroep Apeldoorn en zijn sindsdien bevriend. In 2018 starten ze ‘Stichting Sint Deelt Uit’, een goed doel dat voor elk kind van de Voedselbank Zutphen een speelgoedpakket verzorgt. Sinds begin 2019 werken ze samen aan Reclamestudio Lutim.

ZUTPHEN


Maarten is opgegroeid in het naastgelegen dorp Vorden en ging in Zutphen naar het voortgezet onderwijs. Patrick woont vanaf zijn geboorte in Zutphen en werkte een lange tijd in Apeldoorn. Een lang gekoesterde droom, zijn eigen bedrijf in zijn stadje, ging met Lutim in vervulling. Samen hebben ze een groot netwerk in Zutphen en omgeving en werken dan ook graag samen met regionale ondernemers.

PATRICK VAN DEN BRINK


Patrick is in 2003 afgestudeerd aan de vakschool Cibap in Zwolle. Daarna dompelde hij zich, in verschillende functies, onder in de Grafimedia. Door zijn ervaring heeft hij op elke vraag een creatief antwoord. Hij runde een aantal jaar een communicatiebureau en startte vervolgens Reclamestudio Lutim. Zijn kwaliteit is het vinden van de werkelijke behoefte van een klant en deze op een crossmediale manier aan te pakken.

MAARTEN VAN KRANENBURG


Maarten studeerde in 2005 af aan de Hogeschool Windesheim Zwolle: HBO Journalistiek. Hij startte zijn televisiecarrière als redacteur bij Big Brother voor Endemol. Als regisseur maakte hij vele programma’s voor productiebedrijven en zenders. In 2009 richtte hij zijn eigen productiebedrijf, Makra Media, op. Zijn kracht ligt bij de video, marketing en campagne kant.

Wij maken jouw communicatie!

Lutim Creatief Mediabureau in het kort

Diensten

Animatie
Belettering
Bioscoopreclame
Branding
Buitenreclame
Campagne
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Radio reclame
Seo
Standbouw & Events
Strategisch advies
TV Reclame
Verpakkingsontwerp

Media

Audio
Fotografie
Interactief
Internet
Print
Social Media
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Certificeringen

SBB Erkend Leerbedrijf

Onze locatie

Lutim Creatief Mediabureau


Pollaan 60 -1 7202 BX Zutphen
0575 218 110 Klik om te bellen