Marc van Gastel grafisch ontwerp


Pastorijakker 38 5275 CG Den dungen
06-22308841 Klik om te bellen

Over Marc van Gastel grafisch ontwerp

visie
Marc van Gastel grafisch ontwerp is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, dtp-opmaak, advies, drukwerkinkoop en -begeleiding.

Met een frisse, no-nonsens kijk en 18 jaar ervaring staat Marc van Gastel DTP & Vormgeving voor u klaar om uw communicatie- en drukwerk projecten aan te pakken. Vóór u, maar vooral mèt u, om de juiste uitstraling van uw bedrijf te creëren en te handhaven. Daarbij staat kwaliteit, service en een eerlijke prijs voorop!
Marc van Gastel neemt voor zijn klanten het complete drukwerk- en advertentietraject uit handen. Van ontwerpen van logo's, gedrukte media, websites tot begeleiden van alle soorten drukwerk.

diensten
Desk Top Publishing in de breedste zin des woords. Van idee naar grafisch ontwerp, van kleine aanpassingen tot volledige opmaak van huisstijl, drukwerk, presentaties, websites, reclame-uitingen, P.O.S.-materialen, verpakkingen etc.

specialisaties
Eén van de specialisaties van Marc van Gastel DTP & Vormgeving is retail: zowel outstore- (flyers, folders etc.) als instore communicatie (posters, signing, banners etc.).

freelance
Piekdrukte, spoedorders, ziekte, vakantie, zwangerschap... Soms is er meer werk te doen dan uw bedrijf aan kan.

Wat is dan makkelijker dan een ervaren dtp-er in te kunnen schakelen? Marc van Gastel DTP & Vormgeving bezit alle faciliteiten om direct aan de slag te gaan, indien gewenst bij u op locatie en eventueel mét Apple MacBook Pro 17" met Adobe CC!

Marc van Gastel grafisch ontwerp in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Fotografie
Internet
Internet
Print
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Marc van Gastel grafisch ontwerp


Pastorijakker 38 5275 CG Den dungen
06-22308841 Klik om te bellen