Marjon Hoen Bedrijfsreclame


Kieftendijk 3 7161 RL Neede
06 55 712 851 Klik om te bellen

Over Marjon Hoen Bedrijfsreclame

Reclame is een vorm van communicatie waarbij passie, emoties en creativiteit een belangrijke rol spelen. Het verbindt mensen met elkaar. Bij de juiste vormgeving zorgt reclame voor herkenbaarheid en vertrouwen. Elke ondernemer heeft een eigen verhaal, elk product of dienstverlening is uniek. Die verschillen en de interactie tussen mensen maakt het reclamevak zo mooi!

Opvallend design is geen kinderspel

Marjon Hoen Bedrijfsreclame bedenkt en ontwikkelt al meer dan 25 jaar, verrassende en creatieve oplossingen voor reclamevraagstukken. Alle ervaring met uiteenlopende opdrachten zorgt voor veel kennis over een groot scala van reclametoepassingen. Van drukwerk tot aan internet. Vanaf het eerste creatieve proces tot aan de verdere uitwerking en de uiteindelijke realisatie.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden

Daarnaast fotografeer ik met passie. Soms zijn woorden onvoldoende pakkend en zeggen net niet dat wat een bedrijf wil overbrengen. Foto’s kunnen dan meer spreken en uitdrukken waar een bedrijf voor staat. Het is een uitdaging het juiste gevoel en de wensen van de klant in beeld te brengen en deze te verwerken in een bijpassende creatieve vormgeving.


Ondernemers die op zoek zijn naar de juiste communicatiemiddelen help ik graag. Het is leuk deze daarna door te ontwikkelen, vorm te geven en te realiseren! De uitstraling, de wensen en doelgroep van de ondernemer staan daarbij altijd centraal. De persoonlijke werkwijze en prijsstelling is net als de uitvoering maatwerk.

Foto's

Reclamestudio

Marjon Hoen Bedrijfsreclame in het kort

Diensten

Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies

Media

Fotografie
Internet
Print
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Marjon Hoen Bedrijfsreclame


Kieftendijk 3 7161 RL Neede
06 55 712 851 Klik om te bellen