Media click


Blekerstraat 271 6006 NV Weert
+31 6 81396730 Klik om te bellen

Over Media click

Mijn naam is Jarno Beelen en ik ben 20 jaar oud. Sinds augustus 2019 ben ik de trotse eigenaar van het internetbureau Media click. Dit bedrijf heb ik opgericht tijdens mijn opleiding als Applicatie- en mediaontwikkelaar aan het Summa College in Eindhoven. Afgelopen jaar heb ik de opleiding succesvol afgerond. In september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding Communication and Multimedia Design aan de hogeschool in Maastricht. In de afgelopen anderhalf jaar heb ik verschillende mooie projecten mogen realiseren voor diverse klanten.

Media click is een jonge onderneming. Wij leveren een totaalpakket als het gaat om het maken en ontwikkelen van een website. Alle websites hebben een unieke uitstaling en deze zijn geheel naar uw wensen. De websites worden standaard volledig geoptimaliseerd voor ieder apparaat. Optioneel is het uitvoeren van een Google optimalisatie voor de perfecte vindbaarheid van uw website. Ook kunnen wij u volledig ontzorgen bij uw project. Van het ontwerpen en ontwikkelen van een website, het schrijven van teksten en afname van domeinnaam en hosting is bij ons mogelijk. Bij afname van domeinnaam en hosting hoort ook het verzorgen en aanmaken van mailboxen.

 Service staat bij Media click hoog in het vaandel. Bij oplevering van uw website krijgt u een persoonlijke uitleg over het gebruik van de website. Ook is het afnemen van een onderhoudspakket mogelijk. Hiermee blijft uw website volledig veilig en up-to-date. Wij doen ons uiterste best om van ieder project een succes te maken.

Media click in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Seo

Media

Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Media click


Blekerstraat 271 6006 NV Weert
+31 6 81396730 Klik om te bellen