MeijerMedia


Nijbracht 122 122 7821 CE Emmen
0591-220817 Klik om te bellen

Over MeijerMedia

MeijerMedia - Internet, reclame en drukwerk.

U zoekt een organisatie die uw huisstijl of logo en huisstijl ontwerpt, creatief is in het opmaken van folders, flyers en direct-mailings, uw gebruiksvriendelijke website ontwerpt, maar ook de productie van zakelijk- en promotiedrukwerk voor u uit handen neemt? En dat alles tegen een nette, eerlijke, prijs? MeijerMedia verzorgt het met veel plezier voor u en uw onderneming!

Zorg dat u uw klanten van uw bestaan op de hoogte stelt en maak uzelf bekend op het Internet! Naast het promoten van uw onderneming via Internet is het promoten langs de reguliere weg een prima idee! Adverteer in kranten of door middel van flyers, direct-mailings en folders, vermeld hierbij uw website en u bent goed op weg. Wij bieden tal van mogelijkheden op het gebied van creatieve communicatie, internet-toepassingen en drukwerk.

Wij ontwerpen vrijwel alles op het gebied van internet en reclame. Ontwerp van uw logo, huisstijl, flyer, leaflet, brochure, advertentie en overige vormen van creatieve communicatie. Onze websites worden door onze klanten beschreven als 'to the point, overzichtelijk, doelgroepgericht en vooral gebruiksvriendelijk'. Hetgeen je van een website mag verwachten.

Wilt u eens sparren over de vele mogelijkheden op het gebied van internet, reclame en creatieve vormgeving? Neemt u dan contact met ons op voor een advies of een vrijblijvende offerte. Bel 0591-220817 of bezoek www.meijermedia.nl!

Foto's

Ontwerp van logo, huisstijl en responsive website voor De Makelaar in Mantelzorg.
Ontwerp van logo, huisstijl, etiketten, reclame en website voor BrewBoyz Beer.
Ontwerp van logo, huisstijl en responsive website voor H&H Bodywear
Ontwerp logo en website voor Energieswitch.nl
Ontwerp brochure voor Eco Heating Systems

MeijerMedia in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Internet
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Logo MeijerMedia

MeijerMedia

MeijerMedia


Nijbracht 122 122 7821 CE Emmen
0591-220817 Klik om te bellen