Merketingvisie


Geldersestraat 116 116 3011 MP Rotterdam
010 840 1285 Klik om te bellen

Over Merketingvisie

WIJ ZIJN HET MERKETING® BUREAU VAN NL GESPECIALISEERD IN MERKSTRATEGISCHE VRAAGSTUKKEN VOOR HET MKB.

WAAR KOMEN WE VANDAAN:
Na de nodige merkkennis & expertise te hebben opgedaan bij corporate bedrijven hebben Guido David en Giota Bachtsevanidou het bedrijf Merketingvisie in 2008 opgericht. In het begin van de crisistijd zijn wij als echte vakidioten en Merketing pioniers begonnen met onze missie om de positie van Midden- en kleinbedrijven te versterken door hun Merkwaardigheid te vergroten.
 
WAAR WE ALS (RE)BRANDING AGENCY VOOR GAAN:
Wij geloven erin dat het MKB de motor is van de Nederlandse economie. Sterke, competitieve midden- en kleinbedrijven bepalen onze gezamenlijke toekomst. Wij willen bijzondere bedrijven die merkpositie geven die ze verdienen.

WAAR WE ALS (RE) BRANDING AGENCY VOOR STAAN:
Waardevolle merken zijn voor hun markt van buitengewone betekenis. Zij maken dat elke dag weer waar. In alle facetten van hun bedrijfsvoering. Zij doen dat op een authentieke manier. Geen eenmalige reclametrucjes, maar een continue effort van de gehele organisatie. Niet gekunsteld en gepolijst, maar eerlijk en zo nu en dan buiten de lijntjes. Elke medewerker = medemerker is dan ook ons devies. Met onze Merketing® methodiek helpen wij als Merketing® Pioniers vooruitstrevende bedrijven en hun medewerkers om gewoon zelf aan de merkwaardige knoppen te zitten.

Samen met je gehele team te transformeren van een mooi bedrijf naar een buitengewoon merk!

MERKETING®PIONIERS
Als Merketing® Pioniers hebben wij voor het MKB een unieke Merketingmethodiek ontwikkeld waarmee je jouw bedrijf kunt transformeren naar een buitengewoon merk. Een laagdrempelig, gezamenlijk programma waarmee merk, business en organisatie ontwikkeling hand in hand gaan.

Dit ontwikkelproces naar merkleiderschap wordt vanuit ons Merketingbureau begeleidt door een van onze enthousiaste Merketeers en ons netwerk van energieke merkactivatiepartners.

OVER MERKETING®

Merkgerichte bedrijven (merkleiders) blijken uit grootschalig onderzoek 2x zo winstgevend te zijn als merksceptische bedrijven. Het merk is voor deze bedrijven het centrale handelingsperspectief voor al hun bedrijfsactiviteiten en de ontwikkeling van hun organisatie. Zij doen in onze visie dan ook aan Merketing®

Meer weten over onze Merketing® aanpak en onze (re)branding agency? Let us know!

Building brand legacies together

Foto's

Diensten

Branding
Campagne
Communicatie advies
Marketing advies
Strategisch advies

Onze locatie

Merketingvisie


Geldersestraat 116 116 3011 MP Rotterdam
010 840 1285 Klik om te bellen