Micasa Design


Rodenrijseweg 467 2651 AN Berkel en Rodenrijs
06 38906080 Klik om te bellen

Over Micasa Design

Wij zijn dé creatieve reclamemakers!
Micasa Design, dé creatieve reclamemakers uit Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland) helpen je met het vertellen van je verhaal, in de breedste zin van het woord. Dit geldt voor alles wat we doen.

We bedenken graag creatieve, oplossingsgerichte concepten voor merken, producten, bedrijven en organisaties. Maar uiteindelijk gaan we 'gewoon' aan de slag.

We maken het liefst spraakmakend en onderscheidend werk. We creëren, geven vorm en maken op. Van idee tot realisatie, van logo tot huisstijl en van gevelreclame tot (auto)belettering. Offline en online. Indoor en outdoor. Of je nou alleen een poster nodig hebt of juist een complete campagne, wij regelen het voor je, van begin tot eind!

Auto beletteren?

Laat uw voertuig eenvoudig en voordelig beletteren!
Wij weten hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet.
U wilt dat uw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps en of het nu gaat om een auto, bestelbus of een vrachtwagen: voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken en werken met u mee, van ontwerp tot uitvoering. Ook op locatie!

Goede service en hoge kwaliteit staan bij ons altijd op de eerste plaats!

Foto's

Binnenkort de nieuwe website!

Micasa Design in het kort

Diensten

3D visuals
Belettering
Branding
Buitenreclame
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Standbouw & Events
Strategisch advies
Verpakkingsontwerp

Media

Interactief
Internet
Print
Social Media
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Micasa Design


Rodenrijseweg 467 2651 AN Berkel en Rodenrijs
06 38906080 Klik om te bellen