Miesart


Sint Eustatiusstraat 24 5046 GC Tilburg
0615962052 Klik om te bellen

Over Miesart

We ontwikkelen visuele identiteiten om zichtbaarheid en herkenbaarheid te vergroten. Dit doen we door te sparren, faciliteren, verbeelden en regisseren.


Visuele Identiteiten
Een goede visuele identiteit helpt bedrijven zichtbaar te worden. Zichtbaarheid die leidt tot herkenbaarheid. Een visuele identiteit is een totaalpakket van richtlijnen en middelen die het verhaal van je bedrijf of organisatie vertellen. Dit kan zich uiten in een huisstijl, website, applicatie of reclamecampagne maar ook in de interne of externe communicatie van medewerkers.

Miesart netwerk
Miesart is opgericht door Michelle Haak en zij wordt geassisteerd door de talentvolle Oana Clitan. Michelle onderscheidt zich met Miesart door als spin te functioneren in een groot web van opdrachtgevers en creatieven. Per opdracht onderzoekt ze of een samenwerking met een specialist uit haar netwerk bijdraagt aan de kwaliteit van de uitvoering daarvan. We beginnen een traject altijd met sparren. Sparren, om je verhaal boven tafel te krijgen. Waarom doe je wat je doet, doe je nog het juiste en weten opdrachtgevers wat je doet? Dit doen we samen met Floris Kamerling van Afslag Oost. Als je verhaal duidelijk is kunnen we namelijk bepalen hoe je visuele identiteit vorm moet krijgen.

Miesart in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen

Media

Internet
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Miesart


Sint Eustatiusstraat 24 5046 GC Tilburg
0615962052 Klik om te bellen