Mull2media


Ruimzichtlaan 1 7001 CG Doetinchem
0314 - 361516 Klik om te bellen

Over Mull2media

Mull2media is er voor iedereen

Wij zijn geen reclamebureau voor de elite. Sterker nog, veel startende ondernemers weten de weg naar ons te vinden. Het is heerlijk om direct met de beslisser te schakelen. Het treft hem of haar dan ook direct in de portemonnee. Wij nodigen dan ook graag ondernemers uit die over echte passie beschikken en het bedrijf of concept naar een hoger plan te tillen.

Toch zien wij ook dat steeds grotere bedrijven en autoriteiten graag met ons willen samenwerken. Zij waarderen onze duidelijke toekomstvisie en willen dit ook binnen hun bedrijf implementeren.

Het lijkt ons dan ook fantastisch om met jou in contact te komen. Wij willen graag reclame- of promotiemateriaal voor je maken, of jouw concept nader te bespreken, of jouw bedrijf weer nieuw leven in te blazen.

Door de komst van internet moet ieder bedrijf zich opnieuw uitvinden en haar weg naar Rome zien te vinden. Zorg dat het geen onnodige weg wordt, of dat je Rome helemaal niet bereikt. Wij zijn je graag van dienst. Omdat het moment nu daar is. Reclame van nu, dat is Mull2media.

Foto's

Mull2media

Mull2media in het kort

Diensten

Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Internet
Print

Bedrijfsgrootte

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Onze locatie

Mull2media


Ruimzichtlaan 1 7001 CG Doetinchem
0314 - 361516 Klik om te bellen