Murekla Audio & Videoproducties


Schuberthof 35 2402 GH Alphen aan den Rijn
0172410109 Klik om te bellen

Over Murekla Audio & Videoproducties

Murekla mixt muzikaliteit en creativiteit met commercieel inzicht. De studio heeft daardoor aansprekende en succesvolle radio- en televisiecommercials kunnen ontwikkelen; commercials die in het oog springen en respons genereren. Maar met hetzelfde enthousiasme zet Murekla ideeën van reclamebureaus om in opvallend krachtige radio- en tv-commercials.

Voor Inkoop van reclame zendtijd op tv en radio is Murekla de juiste partner. Wij hebben meer dan 29 jaar ervaring in het verzorgen van tv reclame en radioreclame, zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Door een intelligentie strategie uit te stippelen – wat is je doelgroep, via welke kanalen, op welke dagen en welk tijdstip bereik je die, en hoé benader je die? – kan met een relatief laag budget een maximaal bereik op radio en televisie worden gehaald. En met een minimum aan waste. Het is geen fabeltje dat een tv-commercial van een paar duizend euro soms meer effect sorteert dan één van enkele tonnen!

Murekla heeft tal van vakgebieden in huis. Is een specialisme niét voorhanden, dan worden externe krachten ‘ingevlogen’. Murekla’s specialistennetwerk voorziet in art directors, regisseurs, producenten, cameramensen en vele anderen. Voor elke karwei de juiste man of vrouw!

Murekla Audio & Videoproducties in het kort

Diensten

3D visuals
Animatie
Bioscoopreclame
Campagne
Communicatie advies
Marketing advies
Marketing advies
Radio reclame
Strategisch advies
Strategisch advies
TV Reclame

Media

Audio
Audio
Internet
Social Media
Video
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Murekla Audio & Videoproducties


Schuberthof 35 2402 GH Alphen aan den Rijn
0172410109 Klik om te bellen