Presteps


Ambachtsweg 5H 5531 AC Bladel

Reclamebureau en signbedrijf onder één dak
Van logo tot complete indentiteit
Visuele communicatie

Over Presteps

Presteps is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in reclameoplossingen voor bedrijven. Wij geloven dat zichtbaarheid essentieel is om je doelgroep te bereiken en je merk te laten groeien. Met onze uitgebreide expertise en hoogwaardige producten en diensten helpen we jouw bedrijf op te vallen en indruk te maken op potentiële klanten. Of het nu gaat om binnen- en buitenreclame, voertuigbelettering of lichtreclame, bij Presteps bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Reclame op en rondom het pand: Maak je Locatie Herkenbaar

Reclame op de gevel van jouw pand is van groot belang. Het is essentieel dat bezoekers direct kunnen zien waar jouw bedrijf gevestigd is. Met goede bewegwijzering en duidelijke reclame-uitingen zorgen we ervoor dat bezoekers zonder moeite bij jouw bedrijf aankomen. Bij Presteps denken we vanuit het perspectief van de bezoeker en bieden we diverse opties aan om de herkenbaarheid van jouw locatie te vergroten.

Binnen en buiten: Diverse Uitingen voor Maximale Impact

Binnen- en buitenreclame strekken zich verder uit dan alleen een logo op een muur. Bij Presteps bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor zowel binnen als buiten. Voor buitenreclame kunnen wij je voorzien van lichtreclames, spandoeken, bewegwijzering, reclameborden, raambelettering en reclamezuilen. Binnen kunnen wij de muren verfraaien met naadloos fotobehang, meubels transformeren met onze interieur folies of privacy folie aanbrengen op kantoorramen, waardoor nieuwsgierige blikken geen direct zicht hebben op je scherm.

Onze locatie

Presteps


Ambachtsweg 5H 5531 AC Bladel