Rakàta


Aawal 50 5211 PS 's-Hertogenbosch
+31654903377 Klik om te bellen

Over Rakàta

InDesign, Illustrator, Photoshop, After Effects ... Adobe Creative Cloud. Het is voor elke grafische vormgever noodzakelijk gereedschap. Maar creativiteit zit niet in een softwarepakket. Rakàta 3.0 is nergens te koop. Het zit in m’n ziel, hart en hoofd. Password: passie.

Het formaat van mijn inzet? Billboard size. Maar ik ben ook met kleinere afmetingen vertrouwd. Van boekjes, jaarverslagen en catalogi. Van logo’s en advertenties. Van huisstijlen en campagnes. Van websites, digitale nieuwsbrieven, explainers en animaties.

Zo werk ik al bijna 30 jaar. Aanvankelijk bij organisaties en bedrijven, waaronder Communicatie Team, PON, Rudolf Gras en AGH. Later onder de vlag van Rakàta, mijn eigen bureau. Vanuit ‘s-Hertogenbosch vrolijk ik stad en land op met mijn ontwerpen. In de dikke map herinneringen-waarvan-ik-goede-zin-krijg, zit werk dat ik maakte voor onder meer Origin, Etos, McAfee, Theater de Speeldoos en woningcorporatie Thuisvester in Oosterhout en omgeving.

Rakàta is klein. Maar niet allenig. Waar nodig werk ik samen met fotografen, webbouwers, tekstschrijvers, stylisten en communicatiestrategen. Hun gemeenschappelijkheid: kennis, kunde, creativiteit. That’s what counts.

Zou je op Marktplaats inspiratie kunnen kopen? Tweedehands bezieling? Vast. Maar ik doe hem liever zelf op. In mode en muziek. Op straat. In de trein. Tussen terrasstoelen. Overal in Nederland. Maar net zo lief in Azië en Midden-Amerika, want ik verken graag grenzen. Dat zie je. Aan mijn werk: authentiek kleurig, uitgesproken. Dat zie je aan mij: authentiek, kleurig, uitgesproken.

Andere kwaliteiten? Ik ben sterk bij de opdrachtgever betrokken, houd van zorgvuldigheid op de vierkante millimeter en leg de lat meedogenloos hoog. Kortom: ik geef graag tegenwicht aan de groeiende onverschilligheid, slordigheid en middelmaat in de wereld.

Afspreken?

Rakàta is de naam van een vulkanisch eilandje tussen Java en Sumatra. Ecologen en biologen roemen het om zijn diversiteit. Afspreken daar? Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mooi. Pak de boot vanuit Penengahan of Cilegon. Stap uit op Rakàta-Zuid: bij de watervallenhalte – het logische anagram van Hellen te Walvaart. Snel zeeziek? Een ontmoeting in ‘s-Hertogenbosch of elders in Nederland kan natuurlijk ook: 06 – 54 90 33 77.

Foto's

Brochure, logo en visitekaartje voor Beweegcoach "Optimaal in BalAns"

Rakàta in het kort

Diensten

Animatie
Belettering
Branding
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen

Media

Internet
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Rakàta


Aawal 50 5211 PS 's-Hertogenbosch
+31654903377 Klik om te bellen