Reclamebureau Everybody Likes Penguins


Schaverijstraat 11 3534 AS Utrecht
0308700260 Klik om te bellen

Over Reclamebureau Everybody Likes Penguins

Reclamebureau Utrecht

Bereik kan je inkopen. Net als impressies, GRP’s en ‘foot traffic’. Maar wat is dat waard als je geen aandacht krijgt? Wij geven je doelgroep liever wat verbazing, inspiratie, beweging, ontroering of geluk. Zo krijgt je doelgroep aandacht voor jouw boodschap, en daar wordt iedereen blij van. We zijn dan wel een reclamebureau, maar we creëren geen reclame, we creëren aandacht. We bestaan sinds in 2007 en hebben sindsdien vanuit Utrecht gewerkt voor honderden klanten.

En creëren verandering
Elke bubbel heeft zijn eigen kijkgedrag, gewoonten en taal. Wij omarmen de belevingswereld van jouw doelgroep en krijgen zo echt contact. We openen een gesprek, bouwen een band op en helpen jouw boodschap te landen. Op die manier converteren we aandacht naar gedragsverandering.

Reclamebureau Everybody Likes Penguins & …

Of je nu een grote organisatie, kleinschalig merk, spannende start-up of fanatieke non-profit bent. Heb je een verhaal te vertellen? Wij luisteren. Heb je een boodschap over te brengen? Wij helpen. We geloven in synergie.

Sámen zorgen we er voor dat jouw verhaal op het netvlies van je doelroep komt. In samenwerking met de onderstaande partijen hebben we al heel wat mooie verhalen met de wereld mogen delen.

Met wie we werken?
Geen merk is hetzelfde. En dat maakt het voor een reclamebureau juist zo leuk. We hebben een heel diverse club klanten om ons heen verzameld. CNV Vakmensen, de Bijenkorf, De Universiteit Utrecht, FSC Nederland, Hoog Catharijne, Pearle, Schneider Electric, Roche, Wilde Ganzen, enzovoorts, enzovoorts. We kunnen deze lijst wel langer maken, maar je bent vast heel druk. Lang verhaal kort: veel klanten, veel merken, veel succes.

En als Utrechts reclamebureau werken we natuurlijk ook voor veel typisch Utrechtse merken. Denk maar aan Hoog Catharijne, Jaarbeurs, de Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht, Utrecht Science Park, het Spoorwegmuseum, Steck en nog veel meer.


Wij zijn Everybody Likes Penguins - creative agency uit Utrecht

Wij zijn allemaal anders. Mannen en vrouwen. Jong en oud. Creatief. Communicatief. Beelddenkers en strategen, alfa en bèta. De een is introvert, de ander extrovert.

Naast versgevangen ansjovis, worden wij Penguins blij van chocolade en tosti’s. Gezonde lunches en staand brainstormen. Lachen en ontroeren. Goede gesprekken en flauwe grappen. Mooie campagnes en ijzersterke content.

Foto's

Reclamebureau Utrecht - creatief - brandingcampagne

Reclamebureau Everybody Likes Penguins in het kort

Diensten

Animatie
Branding
Buitenreclame
Campagne
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Marketing advies
Radio reclame
Seo
Strategisch advies
Strategisch advies
TV Reclame

Media

Audio
Audio
Fotografie
Inboundmarketing
Interactief
Interactief
Internet
Internet
Print
Print
Social Media
Video
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Onze locatie

Reclamebureau Everybody Likes Penguins


Schaverijstraat 11 3534 AS Utrecht
0308700260 Klik om te bellen