Reklamebureau The Marketing Boutique Maastricht


Markt 14 6211 CJ Maastricht
0434200123 Klik om te bellen

Over Reklamebureau The Marketing Boutique Maastricht

De Marketing Boutique is een online reclamebureau. Zoals onze al naam zegt, zijn wij geen winkel maar een boutique. Wij gaan verder dan een reguliere winkel. 
Op welke manier wij dat doen? Als volgt!:

Wij denken volledig met u mee en werken hoofdzakelijk conceptmatig. Wanneer een bedrijf een nieuwe website wenst, vragen of verwachten we geen voorgelegde foto’s en/of teksten, maar ontzorgen we volledig. 
Om tot een uitstekend resultaat te komen is het belangrijk dat we weten wat u als onze opdrachtgever doet, wie uw klanten zijn en wie u wenst te benaderen. 
Wanneer dit in kaart is gebracht gaan we kijken waar wij goed in zijn: we kijken naar uw toekomstige klanten en hun wensen. We denken na over de te nemen foto’s en welke teksten hierbij passen en werken toe naar een volledig concept.
Wanneer uw website online staat, laten wij u niet in de steek. Samen met u kijken we naar de vindbaarheid van uw website, haar producten en diensten. Hierbij zetten we niet alleen Google Adwords en SEO in, maar zorgen we er ook voor dat uw website via Social Media bij de juiste mensen onder de aandacht komt. Indien gewenst kunnen ook een maandelijkse mailing of een flyer verzorgen.

Dan nog even over onze naam, De Marketing Boutique. Graag maken we tijd voor uw vrij. We raffelen geen dingen af, maar gaan met op ons gemak samen in gesprek. We schenken een glaasje champagne tijdens onze brainstormsessies, nemen u bij de hand en verzorgen alles tot in de puntjes. 


Daarnaast heeft De Marketing Boutique verschillende expertises in huis met een veelheid aan talenten. Hiermee verdelen wij ook onze taken en een project. 


Natuurlijk heeft De Marketing Boutique haar eigen visie: Elk bedrijf en iedere organisatie op een effectieve en efficiënte wijze online marketing inzetten met de hulp van specialisten die werken op een transparante manier. De Marketing Boutique is zo’n specialist. Wij toetsen doelstellingen op haalbaarheid, en proberen ze - waar mogelijk - te overtreffen.  

Eenvoudig gezegd betekent dit dat elk bedrijf tegen een realistische investering het maximale uit online marketing kan halen.

Foto's

 Business Case Keukenzinnig ?Huisstijl ontworpen aanhang van bestaand logo maar deze verder "gefintuned" ?Business Cards  ?Presentatie mappen  ?briefpapier  ?maar ook alle advertentie's voor verschill

Reklamebureau The Marketing Boutique Maastricht in het kort

Diensten

Animatie
Belettering
Bioscoopreclame
Buitenreclame
Campagne
Communicatie advies
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen
Marketing advies
Marketing advies
Seo
TV Reclame
Verpakkingsontwerp

Media

Audio
Fotografie
Internet
Print
Social Media
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Reklamebureau The Marketing Boutique Maastricht


Markt 14 6211 CJ Maastricht
0434200123 Klik om te bellen