R&R Communication BV


Boschstraat 21 6211 AS Maastricht
0433560361 Klik om te bellen

Branding en rebranding voor multinationals
Brand strategy, creative concept en campagnes
Strategisch partner, korte lijnen, veelzijdig

Over R&R Communication BV

De naam R&R Communication vindt zijn oorsprong in de eigenaren Ralph Verhallen (concept en copy) en René Claus (art direction). Persoonlijk commitment, korte lijnen, stategisch partnership en geen deadline gemist sinds 1997. Aangevuld met 'fun to work with' zijn dat zijn onze belangrijkste troefkaarten. De sterkste creatieve concepten en strategieën ontstaan naar onze overtuiging als u zelf met de specialisten aan tafel zit. Zonder overhead maar met verstand van zaken en een rotsvast geloof in geïntegreerde communicatie waar strategie en creatie naadloos in elkaar overgaan.

Vanuit het historische stadscentrum van Maastricht spreiden we onze vleugels graag uit over vele landsgrenzen. We leggen ons niet toe op één type klant of sector. Afwisseling houdt ons scherp en geinspireerd. Uw project vraagt maatwerk en dat leveren we met veel overtuiging. Vertrouwen, daar draait het om.

We hebben een bijzonder track-record in branding en rebranding trajecten voor grote, internationale spelers in de B2B sector. Multinationals die de toon zetten in o.a. climate control, stroomvoorziening, datacenters, fire protection, isolatie, defibrillatoren en commericiële wasmachines. Ook in exclusieve retail en de dynamische zorgsector hebben we aansprekende projecten gerealiseerd.

Building beautiful brands

R&R Communication BV in het kort

Diensten

3D visuals
Animatie
Belettering
Branding
Buitenreclame
Campagne
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Radio reclame
Seo
Standbouw & Events
Strategisch advies
TV Reclame
Verpakkingsontwerp

Media

Audio
Fotografie
Interactief
Internet
Print
Social Media
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Logo R&R Communication BV

R&R Communication BV

R&R Communication BV


Boschstraat 21 6211 AS Maastricht
0433560361 Klik om te bellen